Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2024

Νέες κόντρες Μητσοτάκη-Σαμαρά: Τα «χαριεντίσματα» έφεραν «μαλλιοτραβήγματα» Οι αιχμές Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής έφεραν οξεία απάντηση από τον Αντώνη Σαμαρά.




ΙΝΤΙΜΕΝEW/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
 


Εκτός ορίων οδηγείται η σύγκρουση Κυριάκου Μητσοτάκη - Αντώνη Σαμαρά, με απρόβλεπτη συνέχεια.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μέσω συνεργατών του, απάντησε σε υψηλούς τόνους στο σχόλιο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και εμμένοντας στον φόβο του για ενδοκοτικότητα της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά, τον «φωτογράφισε», λέγοντας ότι ο ίδιος δεν χαριεντίζεται με τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ.


Συγκεκριμένα, συνεργάτες του κ. Σαμαρά τόνιζαν: «Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…

Άλλωστε, η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρίαNovartis, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους "μέχρι τέλος", ισχύει στο ακέραιο.


Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα "ήρεμα νερά" με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Όπως αυτή, μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε ότι όχι μόνον η Κάσος, αλλά ούτε η Λέσβος, ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!

Ας ασχοληθούμε, λοιπόν, με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια "σύμφωνα φιλίας" και υποκλίσεις».


Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επέλεξε να αποχωρήσει από την αίθουσα, όταν ανέβηκε στο βήμα ο προεδρεύων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, και λίγο αργότερα δήλωσε ότι «δεν χαριεντίζεται», «φωτογραφίζοντας» τον Αντώνη Σαμαρά που αντήλλαξε θερμή χειραψία με τον κ. Παππά στο περιθώριο εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου