Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα ποζάρουν ερωτευμένοι στη Ζυρίχη - Δείτε φωτογραφίες Το ζευγάρι επιβεβαίωσε πως ο έρωτάς του παραμένει ζωντανός, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου





Ο Ρίτσαρντ Γκιρ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά από τη σύζυγό του, Αλεχάντρα Σίλβα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, την περασμένη Τρίτη.

Ο 75χρονος ηθοποιός πόζαρε με τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από τη 41χρονη Σίλβα και το κεφάλι του ακουμπισμένο στον λαιμό της. Εκείνη ανταπέδωσε με τρυφερότητα, αγκαλιάζοντάς τον σφιχτά καθώς έσκυβαν ο ένας προς τον άλλον.


Το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα με την κομψότητά του, περπατώντας στο χαλί για την προβολή της ταινίας «Wisdom Of Happiness», της οποίας ο Γκιρ έχει τον ρόλο του παραγωγού. Ο ηθοποιός επέλεξε ένα παραδοσιακό μαύρο σμόκιν, ενώ η Σίλβα εντυπωσίασε με ένα λευκό φόρεμα που είχε ασημένιες λεπτομέρειες σε όλο το μήκος του.

Δείτε τις φωτογραφίες





Αυτή δεν ήταν η πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε τέτοιο γεγονός. Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι έκανε μια ακόμη σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια του amfAR Venice Gala, αλλά και στη συγκέντρωση του Armani στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.


Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα παντρεύτηκαν το 2018, σε μια ιδιωτική τελετή και αργότερα απέκτησαν δύο γιους, τους οποίους προφυλάσσουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά τον γάμο τους, ο Γκιρ είχε δηλώσει στο περιοδικό Hello ότι νιώθει σαν τον «πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο».

«Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθάει τους άλλους, με χιούμορ, υπομονετική, με την ικανότητα να συγχωρεί, εξαιρετική μαγείρισσα – και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες στον κόσμο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου