Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2024

Μετρό: Απίστευτη ταλαιπωρία στο Σύνταγμα λόγω τεχνικής βλάβης - Τι απαντά η ΣΤΑΣΥ...

 




Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν το πρωί της Δευτέρας οι πολίτες στο μετρό του Συντάγματος λόγω καθυστέρησης  του συρμού, με την κατάσταση να είναι αφόρητη λόγω του πλήθους κόσμου...

Παράλληλα, είχαν σταματήσει και οι κυλιόμενες σκάλες με τον συνωστισμό να είναι επικίνδυνος καθώς υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι στον χώρο.  

Τελικά, οι συρμοί ξεκίνησαν να περνούν με μεγάλη συχνότητα μετά την ταλαιπωρία.

Τι απαντά η ΣΤΑ.ΣΥ

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η ΣΤΑ.ΣΥ απαντώντας πως «πως ο συνωστισμός που προκλήθηκε το πρωί στον σταθμό του Μετρό Σύνταγμα, οφείλεται σε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε σε 2 διαδοχικούς συρμούς, που κινούνταν εκείνη την ώρα από τον Πειραιά προς τη Δουκίσσης Πλακέντιας».

Και συνεχίζει: «Ο πρώτος συρμός χρειάστηκε να εκκενωθεί, ενώ ο δεύτερος, που παρουσίασε βλάβη σε θύρες, συνέχισε το δρομολόγιό του μετά την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Τα παραπάνω περιστατικά προκάλεσαν καθυστέρηση στα δρομολόγια μεταξύ 08:21 και 08:36 για τους επιβάτες που βρέθηκαν στις αποβάθρες των σταθμών της Γραμμής 3, με κατεύθυνση τη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Τα δρομολόγια εκτελούνταν κανονικά στις υπόλοιπες κατευθύνσεις. Η κίνηση των συρμών μετά τις 08:36 διεξαγόταν προσωρινά κάθε 1μιση λεπτό, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση της κυκλοφορίας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου