Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

Το... τερμάτισε DJ στην Κύπρο: Έβαλε το «Κάτω απ' το πουκάμισό μου» του Καζαντζίδη σε house πάρτι (βίντεο) Η διασκευή Καζαντζίδη από Κύπριο DJ σε house party που... προκάλεσε αντιδράσεις και «δίχασε» τα social media.




ScreenShot-TikTok/Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

 


 


Έντονες... «αντιδράσεις» προκάλεσε η απόφαση ενός Κύπριου DJ να αναμείξει ένα από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, δημιουργώντας μια νέα εκδοχή που δίχασε τους χρήστες στα social media.

Η φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη, που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα την ελληνική μουσική παράδοση, συνεχίζει να διαπερνά το χρόνο, διατηρώντας την ακεραιότητα και τη διαχρονικότητά της. Ο Καζαντζίδης, σύμβολο όλων των ηλικιών, παραμένει μια σταθερή αξία στην ελληνική μουσική σκηνή, ακόμα και για τις νεότερες γενιές που μπορεί να μην γνωρίζουν το όνομά του αλλά μεγαλώνουν ακούγοντας τα τραγούδια του.


Ο συγκεκριμένος DJ, με αφορμή ένα House Party στην Κύπρο, αποφάσισε να μιξάρει το θρυλικό κομμάτι «Κάτω απ' το πουκάμισό μου», και σύμφωνα με τον ίδιο, το κοινό που βρισκόταν στο χώρο αντέδρασε με ενθουσιασμό.

Τα βίντεο που ανάρτησε στις πλατφόρμες Instagram και TikTok έγιναν άμεσα viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια. Ωστόσο, δεν άργησε να προκύψει... έντονος διχασμός στους χρήστες, με αρκετούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την επεξεργασία του τραγουδιού.








Κάποιοι θεώρησαν ότι η διασκευή αυτή υποβάθμισε την αξία του έργου του Καζαντζίδη. «Γι’ αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο. Γιατί τα θεωρούμε όλα 'cool'. Ο Καζαντζίδης είναι ιστορία και ο άλλος τον ξεφτιλίζει», έγραψε ένας χρήστης στο TikTok, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Τέτοια τραγούδια δεν τα αγγίζουμε... Αυτό το τραγούδι είναι ιερό. Δεν το αγγίζουμε». Ένας τρίτος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την εν λόγω διασκευή ως «Ιεροσυλία», εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον χειρισμό του τραγουδιού.

Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν και αρκετοί που θεώρησαν πως η συγκεκριμένη μίξη ήταν μια ενδιαφέρουσα και φρέσκια προσέγγιση. Μεταξύ των θετικών σχολίων, κάποιοι υποστήριξαν ότι τέτοιου είδους προσπάθειες είναι απαραίτητες για να παραμείνει η μουσική του Καζαντζίδη ζωντανή για τις νέες γενιές. «Εδώ κολλάει για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι», σημείωσε ένας σχολιαστής, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Με κάποιον τρόπο πρέπει να ακούγονται τα τραγούδια, γιατί αλλιώς θα εξαφανιστούν».


Άλλοι, πάλι, επαίνεσαν τη διασκευή, χαρακτηρίζοντάς την ως έναν «μοντέρνο» και «πρωτοποριακό» τρόπο να φτάσουν τα τραγούδια του Καζαντζίδη στη νεολαία. «Το τερμάτισες αδερφέ, η καλύτερη διασκευή - μιξ ρετρό που έχω ακούσει», ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου