Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2024



EUROKINISSI

 

 


Τις επόμενες κινήσεις τους ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου (12/10) βάζουν στο τραπέζι τα μέλη του οργάνου που πρόσκεινται στο «στρατόπεδο» Κασσελάκη.

Ένα από τα σενάρια που ακούγονται ότι εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το ενδεχόμενο να μην παραστούν στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΕ, ωστόσο δεν έχει ληφθεί -επί του παρόντος- μέσα από τη συνεδρίαση, καμία τελική απόφαση.


Το κλίμα, πάντως, στον ΣΥΡΙΖΑ, σε κάθε περίπτωση, όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες, είναι «εκρηκτικό», καθώς μέχρι και sms διακινούνται που φέρονται να προέρχονται από «κασσελίστας» με περιεχόμενο την τακτική τους στην προσεχή Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά Κασσελάκη κάνει λόγο για προβοκάτσιες, διαψεύδοντας οποιαδήποτε ανάμειξη σε σχέση με το συγκεκριμένο SMS.


Στο πλαίσιο αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, με την οποία τόνιζε πως «επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες».

Ακόμη, πρόσθετε ότι «τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου