Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer Εγώ θα κοιτάξω να είμαι ένα σωστό πρότυπο για τα παιδιά και τα νέα κορίτσια, τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor







H Βρισηίδα Ανδριώτου ρωτήθηκε τις προάλλες για την Ιωάννα Τούνη και απάντησε φανερά ενοχλημένη. Οι πρώην φίλες και συμπαίκτριες στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks δεν έχουν πλέον καμία σχέση και μάλιστα αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις η μία για την άλλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δέχτηκε μία ερώτηση σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε πριν λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη στο Instagram με τη σημαία της Τουρκίας από τις διακοπές της στην Καππαδοκία. 


Η Βρισηίδα Ανδιώτου απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό και να απαντήσω. Αν έχει βγει η ίδια και έχει απαντήσει γι’ αυτό… Αφορά εκείνη. Βγήκε να απαντήσει; Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer. Εγώ θα κοιτάξω να είμαι ένα σωστό πρότυπο για τα παιδιά και τα νέα κορίτσια, θα κοιτάξω τι κάνω εγώ».

Η Ιωάννα Τούνη είχε αποφασίσει να βάλει τίτλους τέλους στη φιλία της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, όταν υποστήριξε ότι η πρώην κολλητή της είχε επιλέξει να συναντηθεί με τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τη δημοσιοποίηση του revenge porn βίντεο.

Η Ιωάννα Τούνη είχε γράψει παλαιότερα σε ανάρτησή της στο Instagram: «Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπώ, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και τη διπροσωπία. Η "κολλητή” μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το "ροζ βίντεο". Ναι! Καλά κατάλαβες… Η "κολλητή μου”, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στο πανελλήνιο!».


Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου