Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2024

Όλγα Κεφαλογιάννη: Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα – O Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία






Ο Μίνως Μάτσας θα εχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ θα είναι μαζί τους και δυο Σαββατοκύριακα το μήνα

Δικαίωση για την υπουργό Τουρισμού είχαμε με απόφαση του δικαστηρίου. Να θυμίσουμε πως η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έχουν ξεκινήσει μια σκληρή δικαστική διαμάχη μετά τη διάλυση του γάμου τους.


Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου σύμφωνα με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό.



Η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο δικαστής παραχωρεί τη χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη, εξέλιξη που ικανοποιεί την υπουργό Τουρισμού.


Με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό.

Ο δικαστής παραχωρεί την χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη.


Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη θα διαμένουν και τα δύο παιδιά τους.


Ο πατέρας θα έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά τρία απογεύματα την εβδομάδα και δυο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα. Για όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών οι γονείς θα αποφασίζουν από κοινού!H Όλγα Κεφαλογιάννη.
Τα σπαρακτικά λόγια

Να θυμίσουμε πως η Όλγα Κεφαλογιάννη την περασμένη Παρασκευή δάκρυσε μιλώντας στους δημοσιογράφους. Η ίδια εξήγησε συγκινημένη πως βρίσκεται στο δικαστήριο μόνο για τα παιδιά της, ζητώντας με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε να της δοθεί η προσωρινή επιμέλεια.


«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», είπε με λυγμούς η υπουργός Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου