Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2024

O Σαμαράς απάντησε στον Μητσοτάκη και τον κατηγορεί για υποκλίσεις στην Τουρκία




Απάντηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής για… «χαριεντισμούς» με τον Νίκο Παππά, τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς μέσω συνεργατών του.

Όπως επισημαίνουν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού, ο Μητσοτάκης δεν του επιτέθηκε επειδή έτυχε να χαιρετήσει τον κ. Παππά, αλλά επειδή τον κατηγορεί για υποχωρητική στάση απέναντι στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις.

«Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…» αναφέρουν συνεργάτες το και προσθέτουν: «Άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Νοβαρτις, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους «μέχρι τέλος», ισχύει στο ακέραιο».

Όπως λένε «ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα «ήρεμα νερά» με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλεον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Οπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε οτι οχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!»

Και καταλήγουν οι συνεργάτες του Α. Σαμαρά: «Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια «σύμφωνα φιλίας» και υποκλίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου