Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2024

Ανεπανάληπτο θαύμα Κυριάκου με τα self tests για τον καρκίνο!





ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ


Ο βιβλικός Μωυσής έσκισε τη θάλασσα στα δύο, ο δικός μας Μωυσής, ο Κυριάκος μας, έσκισε τα self tests για τον καρκίνο του παχέος εντέρου στην μέση, λυτρώνοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας!

Μιλάμε για ένα πραγματικό θαύμα, με πρωταγωνιστή τον Θεόπεμπτο πρωθυπουργό μας.

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να μοιράσει αυτοδιαγνωστικά τεστ για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Το πρώτο «θαύμα» φυσικά ήταν ο ισχυρισμός ότι τα συγκεκριμένα τεστ είναι «δωρεάν». Δηλαδή, κατά έναν περίεργο τρόπο, ο Κυριάκος έπεισε Κινέζους εργοστασιάρχες να δώσουν δωρεάν εκατοντάδες χιλιάδες τεστ στην Ελλαδίτσα μας.

Το δεύτερο θαύμα όμως είναι αυτό που καταγράφεται πλέον επίσημα από την ειδησεογραφία, αλλά κυρίως από την ανακοίνωση του υπουργείου υγείας!

Όταν λοιπόν οι χιλιάδες πολίτες άρχισαν να παραλαμβάνουν τα τεστ, υπήρξε ένα πραγματικό κύμα τρόμου και πανικού, καθώς ένα τεράστιο ποσοστό αυτών, άρχισαν να βγαίνουν θετικά! Με αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να βυθίζονται στην απόγνωση, να σπεύδουν σε συμβολαιογράφους για να ετοιμάσουν την διαθήκη τους ή να εγκαταλείπουν την συζυγική κλίνη για να περάσουν στην ακολασία τις τελευταίες τους ημέρες.

Κάπου εκεί, εμφανίστηκε και ο ίδιος ο θαυματουργός πρωθυπουργός, προκειμένου να προμηθευτεί κι αυτός το περιβόητο τεστ που ανιχνεύει τον καρκίνο του εντέρου, όπως μεταδόθηκε σε δεκάδες ΜΜΕ:

Το μαγικό άγγιγμα του Κυριάκου που έσωσε την ψυχολογία χιλιάδων Ελλήνων

Και τότε έγινε πραγματικά το αδιανόητο: Μόλις ο ευεργέτης μας Κυριάκος άγγιξε το τεστ, αυτό αυτόματα σταμάτησε να ανιχνεύει τον καρκίνο του εντέρου, αναδρομικά μάλιστα!
Όσοι είστε άπιστοι Θωμάδες, δείτε την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου υγείας:Θαύμα! Το τεστ για τον καρκίνο του εντέρου, έπαψε να είναι τεστ για τον καρκίνο του εντέρου, μόλις το ακούμπησε ο Κυριάκος!

Κάποιοι ακοινώνητοι, άθεοι και ακυριάκωτοι, θα σπεύσουν να πουν ότι πρόκειται για απίστευτη ρεμούλα του υπουργείου και της κυβέρνησης, για απάτη Μητσοτάκη, για μίζες κλπ. Αθλιότητας! Πρόκειται για ένα σύγχρονο θαύμα από το μαγικό άγγιγμα του πεφωτισμένου πρωθυπουργού μας!

Ας προσέχουν λοιπόν οι άπιστοι επικριτές, γιατί προσπαθώντας να κλονίσουν την βασιλεία του Κυριάκου, ενδέχεται να χάσουν και την βασιλεία των ουρανών…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου