Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2024

Νικόλ Κίντμαν: Η σέξι εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Special Ops: Lioness»





Η Νικόλ Κίντμαν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Special Ops: Lioness» στο Λος Άντζελες την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου κάνοντας μία σέξι εμφάνιση.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία μπλούζα που θύμιζε μαντήλι και κάλυπτε μόνο το στήθος της, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μία κίτρινη μίντι φούστα, ένα μαύρο σακάκι και λευκές γόβες.

 

@cleklock

#nicolekidman #stunning at #lioness #season2 #premiere @nicolekidman @Paramount+ #babygirl #theperfectcouple♬ Run the World (Girls) - Beyoncé

Το κατασκοπικό θρίλερ «Special Ops: Lioness» στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κίντμαν, βασίζεται σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA και ακολουθεί μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών, η οποία στρατολογείται από την ομάδα «Lioness Engagement» της CIA.

Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές.


Φωτογραφία άρθρου: Araya Doheny/Getty Images for Paramount+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου