Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024

Γιατί ο εκδότης του αμερικανικού «TIME» έγινε έξαλλος με την Κάμαλα Χαρις Εν μέσω των πολυάριθμων τοκ σόου και των podcasts, τον τελευταίο καιρό η Κάμαλα Χάρις εμφανίστηκε μόνο σε ένα ειδησεογραφικό πρόγραμμα.





AP | Evan Agostini, Ross D. Franklin

 
 


Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού «TIME», Μαρκ Μπένιοφ, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (14/10), κατηγόρησε την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών για την Προεδρία, Κάμαλα Χάρις, για την απόρριψη πολλαπλών αιτημάτων συνέντευξης στο διακεκριμένο έντυπο, καθώς η εκστρατεία για τον Λευκό Οίκο μπαίνει στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «New York Post», ο Μαρκ Μπένιοφ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του «TIME» από το 2018, την Κυριακή (13/10) επέκρινε την Κάμαλα Χάρις, ενώ επισήμανε ότι ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό.






Time magazine owner calls out Kamala Harris for turning down multiple interview requests https://t.co/ZQDtNr90oK pic.twitter.com/A0y8gbH95C— New York Post (@nypost) October 14, 2024



«Παρά τα πολλαπλά αιτήματα, το "TIME" δεν έχει λάβει συνέντευξη από την Κάμαλα Χάρις, σε αντίθεση με κάθε άλλο υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές», έγραψε στο X ο Μαρκ Μπένιοφ, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως ιδρυτής της salesforce.com. Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Πιστεύουμε στη διαφάνεια και δημοσιεύουμε κάθε συνέντευξη ολόκληρη. Γιατί η Αντιπρόεδρος δεν εμπλέκεται με το κοινό στο ίδιο επίπεδο;».









Despite multiple requests, TIME has not been granted an interview with Kamala Harris—unlike every other Presidential candidate. We believe in transparency and publish each interview in full. Why isn’t the Vice President engaging with the public on the same level? #TrustMatters…— Marc Benioff (@Benioff) October 13, 2024



Σε ένα προφίλ της Κάμαλα Χάρις, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την Παρασκευή (11/10), μία δημοσιογράφος του «TIME» σημείωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με το περιοδικό για 90 λεπτά κατά τη διάρκεια δύο συνεντεύξεων, ενώ και ο Τζο Μπάιντεν μίλησε επίσης με το περιοδικό για παρόμοιο χρονικό διάστημα.


«Όταν δίνει συνεντεύξεις, προτιμά κυρίως τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα πολιτιστικά podcasts ή τις φιλικές εκπομπές», έγραψε η Σαρλότ Άλτερ στο εν λόγω δημοσίευμα, που ξεκαθάρισε ότι η Κάμαλα Χάρις δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρον, ώστε να μιλήσει μαζί της.





“Harris declined repeated requests for an interview for this story. In contrast, Trump talked about his policy vision with a TIME reporter for 90 minutes across two interviews. Biden spoke to TIME at similar length before dropping out of the race.” https://t.co/5wUbsSsLoR— Marc Benioff (@Benioff) October 13, 2024



Υπενθυμίζεται ότι, την τελευταία εβδομάδα, η Kάμαλα Χάρις επέλεξε να εμφανιστεί στο «The View», στο podcast «Call Her Daddy», στο «The Howard Stern Show» και στο «The Late Show with Stephen Colbert». Εν μέσω των πολυάριθμων τοκ σόου και των podcasts τα οποία παρουσιάζουν διάφοροι κωμικοί, η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε μόνο σε ένα ειδησεογραφικό πρόγραμμα και αυτό ήταν το «60 Minutes».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου