Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου «Να "εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%" δεν θα μπορούσα και να ήθελα, το κάνουν με τεράστια επιτυχία οι άνθρωποι που έχουν καταλάβει το τιμόνι του κόμματος, λέει ο Στέφανος Κασσελάκης - Δείτε την ανάρτηση







Ενώ η ένταση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, ο ίδιος περνά για άλλη μια φορά στην αντεπίθεση μέσα από ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», εμμένοντας ξεκάθαρα στην υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, στην οποία αναφέρεται ως «ζήτημα Δημοκρατίας».

«Με δύο διασπάσεις και "λευκή απεργία", ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15% στις ευρωεκλογές», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ παράλληλα τονίζει πως «Τα περί 15 εκατομμυρίων που χρειάζονται για νέο κόμμα και δήθεν "θα τα βρω" είναι αστειότητες», διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς περί νέου κόμματος.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

«Επειδή υπάρχουν δημοσιεύματα καθόλου αθώα, δηλώνω ξεκάθαρα:

-Να «εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%» δεν θα μπορούσα και να ήθελα, το κάνουν με τεράστια επιτυχία οι άνθρωποι που έχουν καταλάβει το τιμόνι του κόμματος, έχοντας αναλάβει αυτή την εργολαβία.
Με δύο διασπάσεις και «λευκή απεργία», ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15% στις ευρωεκλογές.

-Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου. Όλη μου η προσπάθεια είναι να είμαι υποψήφιος (όπως κάθε πολίτης που έχει το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι) για να επιστρέψει η Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μάχη πλέον δεν είναι προσωπική. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Αφού πιστεύουν ότι θα χάσω, ας μου επιτρέψουν να χάσω.

-Τα περί 15 εκατομμυρίων που χρειάζονται για νέο κόμμα και δήθεν «θα τα βρω» είναι αστειότητες, όταν μιλούν για έναν άνθρωπο που έχει κηρύξει πόλεμο με τη ΝΔ και το πολιτικό σύστημα για το μαύρο χρήμα στην πολιτική.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου