Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017

Live: Ο Ερντογάν στην Αθήνα – Το δείπνο προς τιμήν του Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο


Ελληνικό έδαφος πάτησε το πρωί της Πέμπτης, στις 10.40 π.μ. ο τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο επίσημης διήμερης επίσκεψης στη χώρα μας, κατόπιν πρόσκλησης του έλληνα ομολόγου του, Προκόπη Παυλόπουλου. ..


Επί ελληνικού εδάφους τον υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ενώ στη συνέχεια απέδωσαν τιμές αγήματα της στρατονομίας και της αερονομίας.

Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη τούρκου Προέδρου στη χώρα μας, μετά από το 1952, ενώ πραγματοποιείται σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την Τουρκία, η οποία βρίσκεται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς διεθνούς απομόνωσης από τον δυτικό κόσμο.










Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα είναι για δυο ημέρες στην Ελλάδα. Μια επίσκεψη που έχει συζητηθεί πολύ και μέσα σε ένα κλίμα το οποίο ο ίδιος έχει φροντίσει να δυναμιτίσει με την συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας θα συνοδεύεται από την σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν. Τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα είναι ήδη πολύ αυστηρά, ενώ το ίδιο αυστηρά θα είναι και αύριο Παρασκευή στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου