Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2018

ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ





Κι έπειτα οι νεοδημοκράτες αναρωτιούνται γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα. 


Μία η μη περικοπή των συντάξεων, μία οι "εναγκαλισμοί" του Κυριάκου με ό,τι πιο σάπιο υπάρχει στην ελληνική πολιτική κοινωνία, μεταξύ άλλων γραφικών, μία οι "εναγκαλισμοί" του Τσίπρα με τους Ευρωπαίους ηγέτες, άρχισαν και αναρωτιόντουσαν "μα τι κάνει ο Κούλης;".

Τι κάνει; Παραγγέλνει μια δημοσκόπηση, που τον δείχνει …καταλληλότερο για πρωθυπουργό. Κάπως έτσι διαμορφώνεται, η κοινή γνώμη στην χώρα μας. Με κατά παραγγελία γραφικές δημοσκοπήσεις, για γέλια και υπάρχει και μία μερίδα νεοδημοκρατών, ενώ βλέπει ότι ο Κούλης όχι μόνον δεν τραβάει αλλά θα πάει και την Νέα Δημοκρατια στον πάτο, να τις αναδημοσιεύει. Κάπως έτσι μένουν γκαγκα, οι γκαγκα νεοδημοκράτες. Προς μεγάλη ευχαρίστηση του Τσίπρα και της παρέας του, που γελάνε με τα τερτίπια ενός αρχηγού περιφερειακής τράπεζας…

Ξυπνήστε νεοδημοκράτες, δεν θα' ναι τα αποτελέσματα όπως σας λένε οι εκδότες του Κυριάκου. Όπως δεν ήταν στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, όπως δεν ήταν στις εκλογές που επακολούθησαν και που όλες οι δημοσκοπήσεις, μα ΟΛΕΣ, έδιναν πρώτη την Νέα Δημοκρατία, όπως δεν εγιναν εκλογές ούτε πέρσι, ούτε πρόπερσι (ανάθεμα εάν θα γίνουν τον Μάιο) όπως όπως…Ξυπνήστε. Με το παιδί αυτό δεν γίνεται δουλειά…Ξυπνήστε…..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου