Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2011

Γιωργάκη μας σκίζουν την σήμαια!

Ανάστατο το χωριό απο την προκλητική ενέργεια
Τρεις υπηκόους Αλβανίας κατήγγειλε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κυλλήνης, ως τους δράστες βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου στην πλατεία του χωριού....
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών πριν από λίγη ώρα, από τον πρόεδρο του χωριού Νίκο Ψυχογιό, με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στις 4,30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρία άτομα υπήκοοι Αλβανίας, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό στην πλατεία του Νεοχωρίου.

Οι τρεις δράστες – εκ των οποίων οι δύο είναι γνωστοί με τα μικρά τους ονόματα – εν χορώ έσκισαν τη σημεία και την πέταξαν στο σημείο. Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του χωριού που μάζεψε τη σημαία, όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες.

Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός μετά, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα ο ένας διαμένει στο χωριό και ο άλλος στο Βρανά, ενώ για τον τρίτο δεν υπάρχουν στοιχεία.

thebest.gr

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΛΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΣΟΣ , ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΚΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ Π.Χ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ κ.λ.π.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΔΙΩΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΤΟΝ 19'ΑΙΩΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ http://www.interpol.int/Public/Search.asp?ct=Data&q1=ALBANIA&Search=Search&cboNbHitsPerPage=20 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΒΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή