Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2011

ΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗ;
Γράφει ο HOFFA

Η μάχη που θα δοθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι από την μία μάχη των τεχνοκρατών να αποδείξουν στους εγχώριους και ξένους υποστηρικτές τους ότι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους έλληνες διεφθαρμένους πολιτικούς και από την άλλη μάχη του πολιτικού κόσμου να αποδείξει ότι δεν είναι ..
.ελέφαντας.
Είναι σίγουρο ότι οι  πρώτες αποφάσεις της νέας κυβέρνησης υπό τον κο Παπαδήμo θα ...στεφτούν από την απόλυτη επιτυχία εξ αιτίας της εμπιστοσύνης των εγχώριων και ευρωπαίων υποστηρικτών. Κάθε τι που θα κάνει ο κος Παπαδημος θα είναι απόλυτα επιτυχημένο με σκοπό κυρίως να αποδεδειχθεί ότι οι τεχνοκράτες εξωθεσμικοι τα καταφέρνουν καλύτερα από αυτούς που επιλεγεί κατά καιρούς ο ελληνικός λαό.
Ξεκάθαρο επίσης είναι ότι εάν το σχήμα αυτό διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρόκειται για ξεκάθαρη Συνταγματική εκτροπή. Αλλωσε  εντελώς εξωθεσμικα ο κος Παπαδημος ζήτησε να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση του και πολιτικοί παράγοντες. Δηλαδή ως εξωθεσμικος παράγοντας δέν δεχθηκε να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση του άλλοι εξωθεσμικοι παράγοντες που τους όποιους επέλεξαν ακριβώς όπως επέλεξαν τον ίδιο οι πολιτικοί. Και μόνον αυτό καταδεικνύει το μέγεθος του εγωκεντρικού συστήματος που θα επιδιώξει να επιτύχει ότι δεν πετυχαν οι πολιτικοί.
Έτσι θα λειτουργεί ένα σχήμα εξωθεσμικο με την ευθύνη τόσο του κου Παπανδρέου ο οποίος στην ουσία άνοιξε τον δρόμο για τέτοιες αθλιότητες, το οποίο ότι κάνει καλό θα το πιστώνεται και ότι κακό γίνεται θα το πιστώνονται οι εκ της πολιτικής προερχόμενοι πολιτικοί.
Ο συνολικός σχεδιασμός προβλέπει να μείνει τα πράγματα ο κος Παπαδημος  όσο περισσότερο μπορεί με διάφορα προσχήματα: Την  μια θα είναι το μισό της δόσης την άλλη το άλλο μισό της δόσης την τρίτη φορά θα λένε όχι οι ευρωπαίοι την τέταρτη φορά θα απειλούν οι εγχώριοι παράγοντες κλπ.
Και φυσικά οι μισοί από τους βουλευτές που υπογράφουν διάφορα χαρτιά για «ισχυρή προσωπικότητα ως λύση» είναι ολίγων αφελείς και δεν γνωρίζουν .Απλώς ανοίγουν περισσότερο την πόρτα για εξωθεσμικές λύσεις.
Στην ουσία προετοιμάζεται μια εξωθεσμική εκτροπή η όποια θα έχει τα χειρότερα αποτελέσματα για τον τόπο. Το χειρότερο απο τα αποτελέσματα θα είναι η αύξηση των ποσοστών της αριστεράς κάτι που θα βλάψει συνολικά το πολιτικό σύστημα. Δυστυχώς τελικά ούτε ο κος Σαμαρας μπόρεσε να βαστηχτεί πάνω στο άλογο του. Πεζός κι αυτός πορεύεται προς τον όλεθρο...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου