Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2013

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΥΙΚ Καφές για τρεις βουλευτές στο Κολωνάκι ενόψει εκλογών

kafes-gia-treis-boyleytes-sto-kolwnaki-en-opsei-eklogwn


Αν και Αύγουστος το πολιτικό σκηνικό παραμένει «καυτό» και οι ζυμώσεις βουλευτών δίνουν και παίρνουν.





Έτσι ο καφές για τρια «γαλάζια» στελέχη με την ευρύτερη έννοια του όρου σε γνωστό καφέ της Μηλιώνη στο Κολωνάκι δεν εξέπληξε πολλούς αν και προβλημάτισε.

Ο λόγος για τον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Νίκο Νικολόπουλο και τον Τέρενς Κουίκ που ήπιαν τον καφέ τους συζητώντας για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια με φόντο τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν έχει κρύψει άλλωστε τις σκέψεις του να φύγει από την κεντρική πολιτική σκηνή για να επιστρέψει στους γνώριμους διαδρόμους του Δημαρχιακού Μεγάρου της Αθήνας.

Η κοινοβουλευτική του στάση άλλωστε και οι θέσεις του δείχνουν μια βαθιά απογοήτευση για το πολιτικό σκηνικό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ενώ δεν έχει μασήσει τα λόγια του όταν πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε απαντήσει στον γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Τάκη Μπαλτάκο σχετικά με την προειδοποίηση που είχε απευθύνει στους βουλευτές για την ψήφιση των νομοσχεδίων.

Από την άλλη ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν γ.γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος δέχεται αρκετές εισηγήσεις από διάφορους πολιτικούς χώρους για να διεκδικήσει την περιφέρεια Αττικής την ώρα που οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν στο να κατεβάσουν κοινό υποψήφιο τον Γιάννη Σγουρό.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι ζυμώσεις και οι διεργασίες μόλις άρχισαν και μόνο παρασκηνιακές δεν είναι...


http://newpost.gr/post/259296/kafes-gia-treis-boyleytes-sto-kolwnaki-en-opsei-eklogwn#ixzz2aimgD4q0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου