Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

«Κλειστή» για 48 ώρες η κοιλάδα των Τεμπών



«Κλείνει» για δύο μέρες, αύριο και μεθαύριο, για τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης, η εθνική οδός στην κοιλάδα των Τεμπών. Η κυκλοφορία θα διακόπτεται από τις 7 το πρωί ώς τις 8 το βράδυ.
Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

Προς Θεσσαλονίκη:

* Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται:

* είτε από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας προς την περιφερειακή οδό Λάρισας - Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων - Καλαμπάκας - Γρεβενών θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό,

* είτε από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης - Αμπελώνα - Τυρνάβου - Ελασσόνας - Κοζάνης - Εγνατία οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας.

* Ολα τα Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων θα εκτρέπονται από τον κόμβο του Πλατύκαμπου προς Αγιά και μέσω της Ε.Ο. Λάρισας - Αγιάς - Αγιόκαμπου - Βελίκας - Κόκκινου Νερού - Στόμιου - Ομόλιου, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη.

Προς Αθήνα:

* Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία οδός) - Κοζάνη και από εκεί: είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης - Ελασσόνας - Τυρνάβου - Αμπελώνα - Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ,

* είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης - Γρεβενών - Καλαμπάκας - Τρικάλων - Λάρισας και στη συνέχεια διά της περιφερειακής οδού Λάρισας - Τρικάλων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.

Ολα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης (ανισόπεδος κόμβος Κορινού Πιερίας) προς Αγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας - Τυρνάβου - Αμπελώνα - Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου