Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

«Η ημιμάθεια και η προκλητικότητα του Γεωργιάδη πρέπει να τελειώνουν»


Ν. Σακκάς (γιατρός, πολιτευτής της ΝΔ): «Έχει ξεκινήσει κίνηση βουλευτών που ζητά να αποπεμφθεί ο ανεκδιήγητος κ. Γεωργιάδης»


Ο πολιτευτής της ΝΔ και πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ Τρικάλων Νίκος Σακκάς μιλώντας στο...
«Ράδιο Πρωινός 105,3», με αφορμή τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον υπουργείο Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο», ημιμαθή και προκλητικό και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τον στείλει στο σπίτι του.

«Γενικώς η εβδομάδα ξεκίνησε καλά, διότι η συμμετοχή των γιατρών στα πολυϊατρεία φθάνει στο 100%. Για τα έκτακτα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας, δυστυχώς όμως αυτό το τριήμερο χάνονται 600 περίπου ραντεβού κάθε μέρα. Και ακόμη πιο δυστυχώς οι προγραμματισμένες επιτροπές υγείας για αύριο και μεθαύριο ακυρώνονται λόγω μη έλευσης των γιατρών που είναι από άλλους νομούς. Γι’ αυτούς οι φάκελοι θα πάνε κάτω και θα οριστούν νέα ραντεβού για επόμενες επιτροπές


Δυστυχώς αυτά οι φωτεινοί εγκέφαλοι του υπουργείου έπρεπε να τα είχαν σκεφθεί. Όταν εγώ έλεγα ότι οι μόνοι γιατροί που είναι πιστοποιημένοι για τις επιτροπές είναι οι γιατροί των πολυϊατρείων, δυστυχώς ο ανεκδιήγητος υπουργός υγείας αυτά δεν τα σκέφθηκε. Δεν είναι μόνο ότι δεν σκέφθηκε αυτά, δεν σκέφθηκε και άλλα. Η μόνη του σκέψη του είναι πως θα εμφανιστεί σε τηλεοπτικά στούντιο και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και όπως είδα ξεκίνησε το πρωί από το Mega, για να δώσει το ρεσιτάλ της δημοφιλίας του. Η ημιμάθειά του και η προκλητικότητά του πρέπει να τελειώνει. Το κακό που έχει αρχίσει να κάνει είναι μεγάλο. Και να σας αποκαλύψω ότι ήδη έχει ξεκινήσει μια κίνηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να προσεγγίσουν τόσο τον γενικό γραμματέα, τον κ. Μπούρα, όσο και τον κ. Κεδίκογλου για να αποπεμφθεί από τον πρωθυπουργό. Δεν μίλησε κανείς ότι δεν θα εφαρμόσει το μνημόνιο. Δεν μπορείς όμως, να κάνεις το χώρο της υγείας ρινγκ. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεσαι σαν τηλεοπτικός μαϊντανός, δεν μπορεί να βγαίνεις και να λες ότι το σύστημα υγείας έχει 200 πλαστικούς όταν οι πλαστικοί στον ΕΟΠΥΥ είναι οκτώ. Βγήκε και είπε στον κ. Χατζηνικολάου ότι το σύστημα υγείας έχει 200 πλαστικούς και σας λέω ότι είναι οκτώ».


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου