Σάββατο, Φεβρουαρίου 08, 2014

Δημαρχία και ανομία δεν πάνε μαζί!


Του Κώστα Βουκελάτου
Πώς θα σας φαινόταν εάν ο Δήμαρχος Αθήνας που μέσα στις αρμοδιότητες του είναι και η ασφάλεια των δημοτών θα κατηγορούσε τους αστυνομικούς με το παρακάτω σύνθημα το 2008;








Δείχνει ένα δείγμα αποτυχίας στην ανεύρεση υποψηφίων ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δυστυχώς για το ίδιο το κόμμα του Τσίπρα δείχνει και μια ανικανότητα γενικότερα και αλλοίμονο μας έλληνες. Βέβαια είναι δύσκολο να βρεθεί καθαρός υποψήφιος στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τα περισσότερα μέλη του ήταν κατά της εξουσίας γενικότερα μέχρι και πριν από ενάμιση χρόνο. Μετά λοιπόν την αποτυχημένη επιλογή του Θεόδωρου Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ήρθαν και οι προκλητικές απόψεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδη που δείχνουν την αποστροφή του για την αστυνομία. Φυσικά για να βρίζει κάποιος δημοσίως τους αστυνομικούς θα πρέπει να είναι θαμώνας στα στέκια των αντιεξουσιαστών και η Αθήνα έχει καεί και καταστραφεί πολλές φορές από αυτές τις ομάδες που απαξιώνουν την αστυνομία και είναι κατά της έννομης τάξης γενικότερα.




Αυτή η βρισιά στο facebook «Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» είναι βέβαιο ότι θα κυνηγήσει τον 34χρονο Σακελλαρίδη σε όλη την προεκλογική του εκστρατεία και είναι λογικό να φοβούνται οι πολίτες να αφήσουν την πρωτεύουσα της χώρας σε τέτοιου είδους άτομα με τέτοιες επικίνδυνες απόψεις. Καιρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει σοβαρά το θέμα τάξη και αστυνομία και αντί να προβάλει τέτοια επικίνδυνα στελέχη καλύτερα να τα απομονώνει. Σίγουρα η προϊστορία του κ. Σακελλαρίδη θα τον βρίσκει σε πορείες αντιεξουσιαστών και σε κάθε είδους διαμαρτυρία από τέτοιου είδους ανθρώπων.




Το ότι κατηγορεί ευθέως την αστυνομία όσες ερωτήσεις και να του κάνουν οι δημοσιογράφοι, όσες φορές και εάν προσπαθήσει να ξεφύγει πηγαίνοντας σε άλλο θέμα ένα να ξέρει «ότι το παρελθόν διαγράφει το μέλλον» οπότε μην περιμένει με τέτοια μυαλά δημαρχιακό θώκο γιατί οι Αθηναίοι έχουν δει πολλά και έχουν περάσει πολλά από ανθρώπους με τέτοιες ακραίες απόψεις ειδικά οι επαγγελματίες με τόσες πολλές καταστροφές των καταστημάτων τους. Η δημόσια τάξη και η επιβολή αυτής είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια χώρα και σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα και η απαξίωση για όσους την επιβάλουν με τέτοια κατάπτυστα συνθήματα δεν δείχνουν ότι η υποψηφιότητα Σακελλαρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στην σωστή κατεύθυνση.




Ο κύριος Σακελλαρίδης είπε και άλλα σε μεγάλο κανάλι, επικίνδυνα για την πλειοψηφία των ελλήνων αλλά λογικά κατά την λογική και άποψη του ίδιου και των συντρόφων του, θα καταργήσει λέει την «φτώχεια» εφόσον έχει γίνει κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα θα κινητοποιήσει και τα εθελοντικά κινήματα στα οποία ο ίδιος έχει και μεγάλη εμπειρία (σαν μέλος αυτών από ότι καταλάβαμε) και οι περισσότεροι γνωρίζουμε σε ποια εθελοντικά κινήματα ανεπάγγελτων αναφέρεται. Πρέπει ο κύριος Σακελλαρίδης να απαντήσει καθαρά και τίμια στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» και να μην υπεκφεύγει λέγοντας απλά ότι θα πάρει την αστυνομία από τα αγαπημένα του Εξάρχεια και θα την τοποθετήσει στις γειτονιές.




Να μην ξεχάσουμε ότι η πρώτη του ενέργεια σαν δήμαρχος Αθηναίων είναι να καταργήσει και τον νόμο για τις διαδηλώσεις γιατί θέλει φαίνεται η Αθήνα να γίνεται τακτικά έρμαιο όχι των δημοκρατικών διαδηλώσεων αλλά των πάσης είδους διαδηλώσεων αδιαφορώντας για τους επαγγελματίες της πόλης. Δεν χρειάζεται κύριε Τσίπρα τέτοιους επικινδύνους υποψήφιους δημάρχους η Αθήνα φτάνει η ανεπάρκεια Καμίνη, η στοχοποίηση της αστυνομίας δεν χαροποιεί κανένα έλληνα και φαντάζει το μέλλον της Αθήνας για τους έλληνες μια πόλη με ελεύθερη μετακίνηση στην πόλη κακοποιών και κάθε είδους λαθρομεταναστών κάνοντας ότι θέλουν και όποτε το θέλουν με τις ευλογίες του κύριου Σακελλαρίδη.




Ας σοβαρευτούν όσοι επιλέγουν τι και ποιόν επιλέγουν σε σοβαρές θέσεις που είχαν πριν από κάποια χρόνια κύρος γιατί ο κόσμος δεν θέλει την ανομία θέλει την αλλαγή της ποιότητας της ζωής του γενικότερα.




http://www.freepen.gr/2014/02/blog-post_222.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου