Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

"Σε κακή κατάσταση η υγεία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη"..(σ.σ το αρτος και θεαματα ας εφαρμοσθει αλλού.Ο ανθρωπος ειναι άρρωστος...Ήμαρτον)..



Οι συνήγοροι του μίλησαν για σοβαρή επιδείνωση της υγείας του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη λόγω του εγκλεισμού του, σε σημείο, μάλιστα, που δεν μπορεί- όπως είπαν- να ...
αυτοεξυπηρετηθεί. "Βιώνει καθημερινό αποκλεισμό και ευτελισμό" τόνισε η δικηγόρος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γεωργία Κούβελα η οποία συμπλήρωσε ότι "Η συνέχιση της προσωρινής του κράτησης επιφέρει ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία τους αλλά και τον εξευτελισμό του και έρχεται σε αντίθεση με τα ανθρώπινα δικαιώματα".

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης εξέφρασε την εκτίμηση ότι «Κινδυνεύει ακόμα και η ίδια η ζωή του επιχειρηματία Θεωρώ αδιανόητη οποιαδήποτε σύσταση αυτός ο ασθενής να μείνει έγκλειστος σε οποιοδήποτε ίδρυμα», είπε.

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε πως εδώ και 15 μήνες ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας « ενώ συμβάλλει εμπράκτως ώστε να μην υπάρξει ζημιά και έχει σοβαρότητα προβλήματα παραμένει στη φυλακή ενώ άλλοι με σοβαρά ποινικά αδικήματα αφήνονται ελεύθεροι»...
newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου