Τετάρτη, Μαΐου 14, 2014

Όταν ο Βενιζέλος ρίξει την κυβέρνηση θα ενημερώσει τον Παπούλια...(σσ εάν υπήρχε μουσείο σαν της Μαντάμ Τισό για κρετίνους, είναι σιγουρο ότι θα έβρισκαν εκει τη θέση τους ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος)



Όχι απλά επιμένει στο εκβιαστικό του δίλημμα λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, αλλά το κλιμακώνει κιόλας. Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που μιλώντας στον Alpha, το …τερμάτισε.
Υποστήριξε πως...αν η Ελιά δεν τα πάει καλά, δεν θα πει στον Αντώνη Σαμαρά ότι αποχωρεί, αλλά στον …Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Δε θα πω στον κ. Σαμαρά, θα το πω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διότι εδώ πρέπει να ξαναενωθεί το έθνος κι όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους. Εδώ το έθνος είναι διχασμένο σε μια βάση τεχνητή, ξεπερασμένη και επικίνδυνη. Έχουμε βρει την ευκολία τώρα, είμαστε τα θύματα εμείς που κάνουμε τη σκληρή πολιτική με κόστος και οι άλλοι είναι αντιμνημονιακοί, χαλαροί. Γιατί το βάρος της ευθύνης της χώρας το έχει το ΠΑΣΟΚ ιστορικά και δεν το έχει η ΝΔ; Γιατί δεν το έχουμε όλα τα κόμματα που κυβερνήσαμε;», αναρωτήθηκε.
Την ίδια ώρα, πάντως, έριξε τον πήχη των προσδοκιών που ο ίδιος καλλιέργησε. Αποφεύγοντας ταχυδακτυλουργικά να μιλήσει για ποσοστά, υποστήριξε ότι η κυβερνητική συνοχή δεν θα διασαλευθεί αν δεν πάρει πολύ μεγάλο ποσοστό η Ελιά, αλλά «αν δεν μας δείξει ο κόσμος ότι καταλαβαίνει αυτό που κάνουμε, ότι το εκτιμά. Εάν δεν το στηρίζει, έστω το ανέχεται ή το κατανοεί, βεβαίως θα υπάρξει πρόβλημα ισορροπίας, συνοχής, σταθερότητας, νομιμοποίησης και πρέπει να δούμε τι θα γίνει», είπε.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου