Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

Bούλτεψη: Ύβρις η καθημερινή ενασχόληση με τις καθαρίστριες



Ύβρη και προσβολή χαρακτήρισε η Σοφία Βούλτεψη την καθημερινή ενασχόληση με το ζήτημα των καθαριστριών. «Είμαστε όλοι καθαρίστριες αλλά δεν μπορούμε όλοι να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι» σχολίασε με αφορμή τη συναυλία συμπαράστασης στον αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας η Χάρις Αλεξίου στο Σύνταγμα, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου. Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο ραντεβού τρόικας-κυβέρνησης στο Παρίσι για την επόμενη αξιολόγηση.

Στιγμιότυπο από τη συναυλία αλληλεγγύης προς τις καθαρίστριες που έδωσε η Χ.Αλεξίου στο Σύνταγμα (φωτ:ΑΜΠΕ)
Στη συνέντευξή της στο Mega, η κυβερνητική εκπρόσωπος επιχείρησε να διαχωρίσει το ζήτημα της απόλυσης των καθαριστριών (που επίσης έχουν δικαιωθεί δικαστικά) από εκείνο των ενστόλων και της δικαίωσής τους από το Συμβούλιο της Επικρατείας στο θέμα των περικοπών ενώ σημείωσε ότι σε μια χώρα με 1,5 εκατομμύρια ανέργων είναι ύβρις να ασχολούμαστε καθημερινά με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπ.Οικονομικών.

Κληθείσα να σχολιάσει εξάλλου το γεγονός ότι η επόμενη αξιολόγηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα θα γίνει στο Παρίσι, η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για δείγμα ανάκτησης της εμπιστοσύνης λέγοντας ότι "εφόσον είμαστε σε καλό δρόμο δεν υπάρχει λόγος για αυτή την αυτοπρόσωπη παρουσία" των εκπροσώπων των δανειστών ενώ σημείωσε ότι η διαπραγμάτευση εκτός ελληνικών συνόρων ήταν μία σκέψη του πρωθυπουργού.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου