Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

ETOIMAZETAI ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ...ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ



Είναι ξεκάθαρο, αφού και ο Κάρολος, εμμέσως πλην σαφώς το παραδέχεται, άσχετα εαν δεν κάνει όπως πάντα κάτι, ότι βαδίζουμε σε εναν στυγνό φασισμό. Απ αυτόν ούτε οι ανόητες κορώνες των ηλιθίων της αριστεράς θα μας σώσουν, ούτε φυσικά οι επαναστάτες της δεξιάς που νομίζουν οτι θα γυρίσει ο μεγαλέξανδρος πάνω στο άλογο να διώξει τον Σαλονικιό και τον Καλαματιανό.
Οι νόμοι καταρρέουν.Το Συνταγμα έγινε κουρελόπανο. Οι Δικαστές προσπαθούν να διασώσουν ό,τι μπορούν, αλλά η απάντηση της πολιτικής ηγεσίας είναι η λοιδωρία. Κανείς δεν εχει το ανάστημα να εγκαλέσει πολιτικό και να τον πάει στην στενή γιατι παραβιάζει το Σύνταγμα. Και το Συνταγμα παραβιάζεται καθημερινά.
Στους βλάκες Ελληνες εμφύσησαν οι Γερμανοι και οι υπολοιποι κομπιναδόροι της Ευρώπης, οτι αυτοί αποτελούν τη μαφία της Ενωσης. Οτι αυτοί είναι που κλέβουν, που ειναι απατεώνες κλπ κλπ. Ανέπτυξαν το ενοχικό σύνδρομο και φυσικά ο ραγιάς ο Ελληνας δεν θέλει και πολύ να το πιστέψει, αφού ετσι απαλύνεται ο πόνος του όταν του παίρνουν το σπιτι.
Η ψαροκώσταινα βαδίζει στο πουθενά. Αδιέξοδο παντού και οι πεφωτισμένοι κλειδώθηκαν σπίτια τους. Αθλιοι ηγέτες μιας ραγιαδικης χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου