Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2014

-Nίκο, ιδού τα βρώμικα κόλπα για να εξασφαλίσεις τα 121 καλοταισμένα περιστέρια της Βουλής


-ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ, ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ, ΕΚΒΙΑΣΕ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ, ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

-Nίκο, σύμφωνοι: O Σαμαράς και ο Βενιζέλος επειδή είναι κυβέρνηση έχουν την δυνατότητα- με τη βοήθεια των φίλων...επιχειρηματιών- να φτάσουν κοντά στον μαγικό αριθμό των 180 καλοταισμένων περιστεριών. Για την ακρίβεια χρειάζονται άλλους 27-28.

Μόνο που και ο ΣΥΡΙΖΑ με την προοπτική εξουσίας διαθέτει πλέον τεράστια δύναμη πυρός και πειθούς. Και μιλάμε για διάστημα ενός χρόνου, πάπαλα. Αν ο Σαμαράς δεν ζητήσει από τον Καρούλια να παραιτηθεί εντός του 2014 θα πάρει μεγάλο ρίσκο. Οσο πιο πολλούς μισθούς έχουν να λαμβάνουν οι βουλευτές ως το καλοκαίρι του 2016, που λήγει η θητεία της κυβέρνησης, τόσο πιο ελκυστική επιλογή γίνεται γι΄αυτούς η εκλογή πρόεδρου της Κολομβίας των Βαλκανίων από την παρούσα Βουλή.

Αν καβατζάρουμε το 2014 και μπούμε στο 2015, χωρίς να έχει ήδη εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας, ο Σαμαράς θα κινδυνεύει με πανωλεθρία και εκλογές την Ανοιξη του 2015.

Ακούμε κι εμείς την φημολογία που θέλει τον Σαμαρά, με την βοήθεια φίλων επιχειρηματιών που διαθέτουν επιδέξιες samsonite, να έχει εξασφαλίσει ήδη τους 180 βουλευτές.

Νίκο, μην το πιστεύεις αυτό.

Ενα από τα χαρακτηριστικά του χρήματος είναι η ρευστότητα, ως εκ τούτου ως την τελευταία στιγμή όλα είναι ανοιχτά.

Κατά τη γνώμη μας η δική σου εξίσωση δεν είναι το πως δεν θα εξασφαλίσει η ΝΔ τους 180 αλλά το πως θα εξασφαλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους 121.

-Και τώρα είναι η δική σου ώρα Νίκο Παππά.

Είναι η δική σου μεγάλη πρόκληση στις εξετάσεις που δίνεις, ώστε να γίνεις ο πιο ισχυρός άνθρωπος του πολιτικού παρασκηνίου για τα επόμενα χρόνια.

Λοιπόν αγαπητέ Νίκο, το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" θα σου δώσει τις συμβουλές του, με την ελπίδα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση ότι θα μας δώσει δωρεάν ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα καθώς και 100 εκατομμύρια ευρώ ώστε να κάνουμε ραδιόφωνο και κανάλι, να αποκτήσουμε κι εμείς βίλες, λιαρ τζετ, κότερα και ελικόπτερα, όπως τα υπόλοιπα λαμόγια οι εκδότες και καναλάρχες της μεταπολίτευσης. Να είσαι δε σίγουρος πως το προιόν που θα παρουσιάζουν οι δικές μας συχνότητες δεν θάχει ουδεμία σχέση με το σκουπιδαριό αυτών των τύπων.

Θεωρούμε ότι αυτή η βρώμικη συναλλαγή εγκαινιάζει τη γόνιμη συνεργασία μας-όπως κάνουν όλοι.

Αρχίζουμε με τις ήπιες μεθόδους.

Θα λες στους επιχειρηματίες το εξής απλό επιχείρημα:

-Aν επιλέξετε να δώσετε τα λεφτά σας για να εξαγοράσετε βουλευτές για λογαριασμό της ΝΔ, σε ενάμισι χρόνο από σήμερα που θα είμαστε κυβέρνηση ετοιμασθείτε να σας γαμήσουμε χωρίς σάλιο. Εμείς-ως ΣΥΡΙΖΑ-δεν θα βάλουμε στον ΣΔΟΕ και στην Οικονομική Αστυνομία μεσσήνια χαιβάνια όπως ο Σαμαράς. Εχουμε έτοιμα στελέχη που έχουν εκπαιδευθεί στο FBI, στην Οικονομική Αστυνομία των ΗΠΑ, στη M16 και πάει λέγοντας. Επίσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει όλους τους φακέλους με τις υποθέσεις στις οποίες έχετε τον κώλο ορθάνοινοιχτο. Επιπλέον, όταν πάρουμε την εξουσία ένα τάγμα επίλεκτων κομμάντο- από τους συντρόφους που έκαναν ντου στις Σκουριές- με επικεφαλής τον Μιχάλη Καρχιμάκη, θα κάνουν ντου στην Τράπεζα της Ελλάδας και αφού ακινητοποιήσουν τον Στουρνάρα θα αρπάξουν τα Αρχεία με τα ονόματα όλων όσων έχουν βγάλει εμβάσματα στο εξωτερικό...Διαλέξετε λοιπόν φίλοι επιχειρηματίες, εάν θα λαδώσετε τα περιστέρια της Βουλής για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ ή για λογαριασμό της ΝΔ...

Ενας άλλος τρόπος να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να εξασφαλίσεις τους 121 είναι οι συναυλίες των φίλων καλλιτεχνών.

Η Χαρούλα και τα υπόλοιπα παιδιά θα δώσουν συναυλίες τα έσοδα των οποίων θα πάνε για την εξαγορά όσων βουλευτών χρειάζεται ώστε να εξασφαλισθούν οι 121 που δεν θα ψηφίσουν τον εκλεκτό των Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η προοπτική της εξουσίας από την άλλη σου παρέχει την δυνατότητα να τους υποσχεθείς κυβερνητικές θέσεις ή διορισμό των συγγενών τους.

Σε περιπτώσεις όπως του Χαικάλη- ο οποίος είναι εξίσου ομορφάντρας και ταλαντούχος με τον Σεφερλή- μπορείς να του υποσχεθείς πρωινάδικο στην ΕΡΤ 10-1 (αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή που θα έχει ο Θοδωρής Μιχόπουλος στην διάρκεια της οποίας θα διαβάζει τα πρωτοσέλιδα και θα κάνει ότι έκανε ο Πάγκαλος μια βραδιά στην εκπομπή του Πρετεντέρη).

Οταν ετοιμάζεσαι να κυβερνήσεις μπορείς να υποσχεθείς τα πάντα στους πάντες. Αρα πιστεύουμε πως όσο κοντά είναι ο Σαμαράς στο να εξασφαλίσει τους 180 άλλο τόσο, και ίσως πιο κοντά, βρίσκεσαι εσύ στο να πείσεις 121 ή 125 να ακολουθήσουν την δική σου γραμμή.

Αυτές αγαπητέ Νίκο, είναι οι ήπιες μέθοδοι.

Εάν χρειαστεί θα προσφύγουμε σε πιο πειστικά εργαλεία. Με την βοήθεια των συντρόφων του Επαναστατικού Αγώνα, των Πυρήνων της Φωτιάς και της νοεμφανιζόμενης οργάνωσης "180 και πεθαίνεις" μπορούμε να τους κάψουμε τα σπίτια, να απαγάγουμε συγγενικά τους πρόσωπα, να τους ληστέψουμε, να τους βάλουμε μερικές καλοχτενισμένες βόμβες. Επειδή αυτός ο προεκλογικός αγώνας θα είναι ο πιο βρώμικος του τελευταίου αιώνα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στον πλουραλισμό των μέσων για την επίτευξη του σκοπού.

-Λοιπόν αγαπητέ Νίκο, μπροστά σου απλώνεται πεδίο δόξης λαμπρό. Μην διστάσεις να υποσχεθείς, να απειλήσεις, να δωροδοκήσεις, να εκβιάσεις, να στείλεις μήνυμα με φουσκωτούς που είναι και της μόδας, να κάνεις τέλος πάντων ότι πιο βρώμικο περνάει από το χέρι σου και μάλιστα κραδαίνοντας τους φακέλους με τις ανοιχτές υποθέσεις που έχουν οι ντόπιοι ολιγάρχες με την Δικαιοσύνη.

Οφείλεις στους επόμενους μήνες να ξεπεράσεις σε βρώμικα κόλπα το Μέγαρο Μαξίμου.

-Εμπρός λοιπόν, σφαχτείτε...
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου