Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014

ΑΠΟ ΤΑ... ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!...(σσ εκει καταντησαμε)


ΕΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΟ ΠτΔ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού επιβεβαιώνεται σχεδόν καθημερινά από τις εξελίξεις που η μια ανατρέπει την άλλη γι αυτό και εμείς εδώ στο Fimotro κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια με αναλύσεις και διαρροές του...
τύπου "έχει βρει τους 180 ο Σαμαράς", "η κυβέρνηση σίγουρα θα εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας" και άλλα τέτοια πολύ πρόωρα καθώς ουδείς μπορεί να ξέρει ποιές θα είναι οι εξελίξεις.
Ο Παπανδρέου είναι γνωστό πως θέλει να δει τον Βενιζέλο να συντρίβεται στις εκλογές για να επιστρέψει πανηγυρικά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές. Εάν ο Παπανδρέου αποφασίσει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, τόσο ο ίδιος όσο και 5-6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τους οποίους ελέγχει απόλυτα, δεν θα ψηφίσουν νέο ΠτΔ, κατά συνέπεια οι σχεδιασμοί του Μαξίμου πάνε περίπατο.
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό, όλα είναι ρευστά. Δεν υπάρχει καμία σταθερή και ο ΓΑΠ θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις. Εάν αποφασίσει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, θα προσφέρει μεγάλο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας τη ΝΔ στην αντιπολίτευση και το ΠΑΣΟΚ στα εκλογικά τάρταρα με το ποσοστό που θα λάβει στις εκλογές.
Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...
Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου