Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...


Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι όταν μπαλκόνι κτιρίου στην περιοχή Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου κατέρρευσε, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα έξι άνθρωποι...
Ο ένας εκ των νεκρών έχασε τη ζωή ακαριαία, ενώ ο δεύτερος εξέπνευσε λίγη ώρα αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πάντνγκτον.
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ενδέχεται το μπαλκόνι να κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μεταφοράς επίπλων από ειδική εταιρία, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους εργαζόμενους που εκείνη την ώρα μετέφεραν έναν καναπέ.

Τοπικό πολιτικός στέλεχος έγραψε σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό ότι το βάρος ενδέχεται να προκάλεσε την κατάρρευση από ύψος δέκα μέτρων.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος η μεταλλική κουπαστή του μπαλκονιού φέρεται να κατέρρευσε, ενώ η κατασκευή από τούβλο μοιάζει να μην έχει καταστραφεί.

Μιλώντας στο δίκτυο Sky News, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε τους εργάτες να προσπαθούν να μεταφέρουν έναν καναπέ επιχειρώντας να το περάσουν από τη μπαλκονόπορτα.
Μέλος των σωστικών συνεργείων που έσπευσαν στο σημείο δήλωσε πως κάθε προσπάθεια απέβη άκαρπη.
«Έξι ασθενείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραυματισμό, αλλά δε χρειάστηκε η νοσηλεία», επισήμανε το μέλος του σωστικού συνεργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου