Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Υποψία διαρροής στη ΔΗΜΑΡ...

Η απουσία ενός βουλευτή από τη χθεσινή (Δευτέρα) συνεδρίαση των οργάνων της Δημοκρατικής Αριστεράς (Κοινοβουλευτική Ομάδα και Εκτελεστική Επιτροπή) δημιούργησε...
-δικαιολογημένα- ερωτήματα.
Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Θωμάς Ψύρρας, με την απουσία του να δημιουργεί ερωτηματικά για τη στάση που θα κρατήσει ο βουλευτής κατά τη δεύτερη ψηφοφορία της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σημειώνεται πως ο κ. Ψύρρας είχε βάλει την υπογραφή του στην κίνηση των «8», αν και είχε ψηφίσει «παρών» -όπως ήταν η γραμμή του κόμματος- κατά την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή.
Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, επαναβεβαίωσε την -εδώ και καιρό- ληφθείσα απόφαση του κόμματος, πως πρέπει να αλλάξουν οι ασκούμενες πολιτικές, με συνέπεια να καταψηφιστεί η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την ΠτΔ και να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.
Σήμερα, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε η αρνητική στάση του κόμματος και όλων των βουλευτών για το ζήτημα της Προεδρίας της Δημοκρατίας και στις δύο ψηφοφορίες που απομένουν.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος δημιουργεί το θέμα της περαιτέρω συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου