Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2015

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;


Του λένε ότι ο Σύριζα θα πέσει σε δυο τρεις μήνες και θα κληθεί ...να αναλάβει πάλι αυτός...Ακόμη κι ετσι να είναι ποιος θα του εμπιστευθεί πάλι τις τύχες της χώρας;
Σε τι ελπίζει ο Αντωνάκης;
Το γεγονός ότι έβγαλε κατά πλειοψηφία βουλευτές δικούς του δεν λέει τίποτα.
Πέντε αποχωρήσεις να του γίνουν ξόφλησε...
Κανεις δεν τον εμπιστεύεται.
Τα χρόνια του τσαμπουκαλεμένου Αντωνάκη πέρασαν. Η τραγική ήττα της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη...
φρέσκαρε τη μνήμη των οπαδών της παράταξης για το ποιός είναι ο Σαμαράς.
Που έριξε τον Μητσοτάκη με τα διαπλεκόμενα, που συμμάχησε μαζί με τους εκδότες και τα χάρισε όλα για να τον πουλήσουν φυσικά μετά, ο Αντωνάκης που πούλησε τη χώρα, συμμάχησε με το ΠΑΣΟΚ και κυβέρνησε μαζί του, ο Αντωνάκης της Πολιτικής Ανοιξης.
Η καταστροφολογία εν τω μεταξύ συνεχίζεται...Εχουν την εντύπωση τα τσιράκια του Αντωνάκη, ότι ειναι μία περίοδος ανάπαυλας, κάτι σαν... διακοπές Χριστουγέννων και ο Αντωνάκης θα κατεβεί τα επόμενα Χριστούγεννα, απο το ...τζάκι, να μοιράσει και πάλι τα δώρα του στον ελληνικό λαό. Δεν κατανοούν ότι απο τη Νέα Δημοκρατία του Αντωνάκη έχουν φύγει οι μισοί τουλάχιστον που τον ψήφισαν στις εκλογές. Δεν θέλουν να τον βλέπουν. Γιατι δεν γίνεται ψηφοφορία, για την αλλαγά αρχηγού στη Νέα Δημοκρατια, να δει ο Αντωνάκης τι θα λάβει απο τα μέλη της Νέας Δημοκρατιας και τον κόσμο που νομίζει ο αφελής πως είναι μαζί του.


Μέχρι ποτε θα ταλανίζει ο Αντωνάκης της Πολιτικής Ανοιξης την Νέα Δημοκρατία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου