Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

H Bar Rafaeli παντρεύεται τον Σεπτέμβριο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες στον πλανήτη. Όμως στην πατρίδα της, το Ισραήλ, δεν ήθελαν να τη βλέπουν στα μάτια τους πριν από δύο περίπου χρόνια...




Όχι, μη φανταστείτε ότι είχε εκφράσει ενστάσεις για τα τεκταινόμενα εκεί. Απλώς το μοντέλο που έκανε καριέρα στην Αμερική κατέφυγε σε ένα όχι και τόσο κομψό κόλπο για να αποφύγει τη στρατιωτική θητεία. Παντρεύτηκε έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της συμπατριώτη της ώστε να πάρει την «απαλλαγή» -οι παντρεμένες γυναίκες δεν υπηρετούν- και, πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στα σχετικά χαρτιά, οι φωτογραφίες της αγκαλιά με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πλημμύρισαν τον διεθνή τύπο.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν και τώρα η εκρηκτική Μπαρ ετοιμάζεται να παντρευτεί –στ’ αλήθεια αυτή τη φορά- τον αγαπημένο της ισραηλινό επιχειρηματία Άντι Έζρα. Ο γάμος θα λάβει χώρα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στη Χάιφα και, αν όλα πάνε καλά –πριν από μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το ζευγάρι χώρισε και ότι φταίχτης ήταν ο Μικ Τζάγκερ- η νέα χρονιά θα βρει την τριαντάχρονο σεξοβόμβα, ευυπόληπτη σύζυγο.























MorePHOTOS



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου