Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2015

"Ψαλίδι" στις δαπάνες της ΝΔ από τον Μεϊμαράκη (σσ κόψε τα χρήματα στις ιστοσελίδες και θα σου μείνουν...)



Τέλος τα δωρεάν κινητά στους διευθυντές τομέων και οι πληρωμένες μετακινήσεις

Εντολή για περιστολή των λειτουργικών δαπανών της Νέας Δημοκρατίας και της σπατάλης που συνεχίζει να υπάρχει σε ορισμένους τομείς του κόμματος...




 έχει δώσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την ημέρα κιόλας ανάληψης των υψηλών καθηκόντων του στη Συγγρού. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Secret», ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνέστησε στον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, και σε όλα τα στελέχη που ασχολούνται με τα οικονομικά να περικόψουν περιττά έξοδα από όπου μπορούν, προκειμένου να υπάρξει ένας εξορθολογισμός των «γαλάζιων» λειτουργικών δαπανών.

«Η Ν.Δ. φέτος θα λάβει συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ από την κρατική επιχορήγηση και επιθυμία του κ. Μεϊμαράκη είναι τα έξοδα του κόμματος να μην ξεπεράσουν αυτό το ποσό», αναφέρει «γαλάζια» κομματική πηγή.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε εντολή να κοπούν τα δωρεάν κινητά που δίνονταν στους διευθυντές τομέων και στους γραμματείς του κόμματος και να σταματήσει η Ν.Δ. να πληρώνει τους λογαριασμούς τους. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι στο εξής δεν θα πληρώνει το κόμμα τις μετακινήσεις των στελεχών της Συγγρού στην επαρχία. Αντίθετα, ο κάθε ένας θα πληρώνει από την τσέπη του αυτά τα έξοδα. Οι παραπάνω αποφάσεις του προέδρου του κόμματος έρχονται να προστεθούν στην επιστροφή των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Ρηγίλλης, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα από τη μείωση του ενοικίου, ενώ υπάρχουν σκέψεις για περικοπή του προσωπικού στη Συγγρού, το οποίο σήμερα αριθμεί περί τα 240 άτομα. «Πρόθεση του κ. Μεϊμαράκη είναι να βάλει μια τάξη στην παράταξη και να διορθώσει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να εξελιχθεί σε ένα νοικοκυρεμένο κόμμα και να βελτιωθεί η εικόνα του στα μάτια των πολιτών», αναφέρει πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τους σχεδιασμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου