Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

«Κληρώνει» για την εταιρεία που θα αναλάβει τις εκλογές στη ΝΔ



Η ΚΕΦΕ κατέληξε σε τρεις εταιρείες-Παραμένει το σκηνικό σύγκρουσης στη ΝΔ μεταξύ των υποψηφίων


Σε εγρήγορση βρίσκεται η Συγγρού καθώς ο χρόνος μετράει εις βάρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο μηχανισμός του κόμματος σπεύδει να βρει την εταιρεία που θα αναλάβει τις εσωκομματικές εκλογές. Ήδη, πηγές αναφέρουν, ότι η ΚΕΦΕ....
έχει καταλήξει σε τρεις εταιρείες, εκ των οποίων οι δύο έχουν καταθέσει πλήρεις φακέλους, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις με την τρίτη υποψήφια

Μέχρι το Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να έχει επιλεγεί η εταιρεία που θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Πολλά στελέχη του κόμματος μεταφέρουν τις ανησυχίες τους για τη θετική έκβαση των συσκέψεων, κυρίως διότι η 13η Δεκεμβρίου είναι μία σύντομη ημερομηνία. Να σημειωθεί ότι υπήρχαν και άλλες ενδιαφερόμενες εταιρείες, οι οποίες, ωστόσο, δεν μπορούσαν να εγγυηθούν ότι προλαβαίνουν να διοργανώσουν, μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία, εκλογές.

Το κλίμα στη ΚΕΦΕ ήταν διόλου ευχάριστο, ενώ την ίδια ώρα, στα ύψη είναι το εσωκομματικό θερμόμετρο, καθώς ο κ. Μάκης Βορίδης -υποστηρικτής του Απόστολου Τζιτζικώστα - τάχθηκε ανοιχτά την Πέμπτη υπέρ της επιστροφής του Αντώνη Σαμαρά στη θέση του πρωθυπουργού. Από την άλλη, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατήγγειλε προσπάθεια διάλυσης της ΝΔ, υπογραμμίζοντας το ενδεχόμενο ενός «φιάσκο», το οποίο να οφείλεται σε δόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου