Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

Όταν ο πλανητάρχης αυτοσαρκάζεται (VIDEO)

Απαλλαγμένος από τις ευθύνες και τα άγχη της διακυβέρνησης της χώρας και λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί και η δεύτερη του θητεία στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα μοιάζει πιο χαλαρός και πιο αυτοσαρκαστικός από ποτέ.

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο, σατυρικό βίντεο ...του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος ξαπλωμένος στον καναπέ του Οβάλ γραφείου αναρωτιέται τι επαγγελματικές προοπτικές έχει μετά το τέλος της δεύτερης θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ και οι επιλογές είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Ξεκινώντας από… «διοικητής του καναπέ», ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τηλεφωνεί στην ομάδα μπάσκετ της Ουάσινγκτον, τους Γουίζαρντς, ρωτώντας εάν ψάχνουν βοηθό προπονητή.

Μόλις του κλείνουν το τηλέφωνο στα μούτρα, ζητά την βοήθεια του -εκτελών χρέη ψυχολόγου- αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και αποφασίζει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

Τα παραπάνω αποτελούν ορισμένες από τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά του μετά το τέλος της θητείας του, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη συνέχεια στην αναζήτηση των αυτών των επιλογών.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου