Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2016

Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)


Θα θυμάστε όλοι, πως πριν από λίγες μέρες με άρθρο παρέμβαση, ζητήσαμε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική....
από το 2001 και έπειτα.
Ο λόγος που το κάναμε, όπως άλλωστε είχαμε αποκαλύψει και τότε, ήταν διότι όπως γράψαμε συγκεκριμένα, με αυτό τον τρόπο θα έπεφταν οι μάσκες.
Οι μάσκες όλων αυτών που τρέμουν στη διενέργεια μια εξεταστική εκείνης της περιόδου.
Και μία τέτοια εξεταστική, δεν την τρέμει μόνο το ΠΑΣΟΚ.
Την τρέμουν πολλοί και εντός Νέας Δημοκρατίας.
Βλέπουμε σήμερα λοιπόν την Άννα Παναγιωταρέα με άρθρο της στον Ελεύθερο Τύπο να ασχολείται με το θέμα, ένα άρθρο που ενώ φαινομενικά δείχνει πως ασχολείται με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είναι ευδιάκριτο πως αντικειμενικός της στόχος είναι ο Καραμανλισμός και μόνο αυτός.
Διόλου τυχαίες δεν ήταν οι προσβλητικές, συκοφαντικές και αισχρές αναφορές της στον αείμνηστο Μιλτιάδη Έβερτ, δεν είναι τυχαίο το υπονοούμενο που αφήνει πως το Καραμανλικό στρατόπεδο φοβάται μία εξεταστική της περιόδου 2000-2016.
Πώς όμως θα πουλήσει εκδούλευση στο Μητσοτακαίικο η κυρία Άννα, θέλοντας να επιστέψει μέρος από την μέριμνα την οποία της πρόσφερε η ''άγια'' οικογένεια.
Βλέπεις, πολλές φορές την έβγαλε από τη δύσκολη θέση της άνεργης δημοσιογράφου και μάλιστα βολεύοντας την σε θέσεις με προκλητικά παχυλές αμοιβές.
Η εμπάθεια της όμως με τους Καραμανλήδες, δεν είναι σημερινό φαινόμενο.
Μέχρι το 2009, όλοι θυμόμαστε τις παρουσίες της σε διάφορα τηλεοπτικά πάνελ, να εκτοξεύει μύδρους σε ρυθμούς συγχορδίας με τον επίτιμο.
Μόνο που, κυρία Παναγιωταρέα, αυτή τη φορά,σας πρόλαβε ο Πυρήνας στη στροφή.
Αυτό, διότι η επιχειρηματολογία σας περί Καραμανλικού φόβου, όσον αφορά την περίοδο 2000-2016, την καταρρίψαμε εμείς, εδώ και μέρες με την πρόταση μας, να κάνει αποδεκτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πρόταση του ΠΑΣΟΚ.
Και μετά από τη σημερινή σας τοποθέτηση, δικαιούμαστε να λέμε πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμείνει στην αρχική του πρόταση για μία εξεταστική, της περιόδου Ιανουάριος 2015-Ιούλιος 2015, θα το κάνει αποκλειστικά και μόνο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το πήδημα.
Πεδίο δόξης λαμπρό για τον καθένα μας.

Η μυρωδιά της σήψης των πτωμάτων, είναι αισθητή από χιλιόμετρα....Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου