Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2016

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Η χώρα είναι αδύνατο να κυβερνηθεί, αν δεν αποκατασταθεί η Δικαιοσύνη μέσω της αλήθειας
Έξι χρόνια μνημονίων, έξι χρόνια καταστροφικών πολιτικών για την πατρίδα μας και το λαό!
Ο κατήφορος που ξεκίνησε...
ο εθνικός ολετήρας Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει τέλος!

Περιττεύει να αναλύσουμε την ανείπωτη εθνική τραγωδία!

Δεν την επιβεβαιώνουν οι αριθμοί που επικαλούνται τόσο συχνά πυκνά οι τεχνοκράτες, την φωνάζει και την επικυρώνει καθημερινά ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας!

Είναι προφανές ότι ουδείς είχε ή έχει τη λαϊκή εξουσιοδότηση για τη λήψη και εφαρμογή των απεχθών όρων των μνημονίων, που σημειωτέον αναφέρονται όλοι στο πρώτο μνημόνιο που ψήφισε πανηγυρικά το ΠΑΣΟΚ και ενέταξε την Ελλάδα σε καθεστώς οικονομικού ελέγχου, μέσω της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας της χώρας!

Η διακυβέρνηση του σημιτικού Παπαδήμου, δεν άλλαξε προς το καλύτερο την κατάσταση!

Παρ' όλες τις ιαχές θριάμβου για το λεγόμενο PSI, το χρέος σήμερα όχι παραμένει σε υψηλότερα επίπεδα από το 2009, αλλά κλιμακούμενα ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη!

Αξίζει να αναφερθεί ότι στόχος των μνημονιακών κυβερνήσεων για να καταστεί βιώσιμο είναι το 120% που άφησε ο Κ. Καραμανλής! Και αυτό λέει πολλά!

Οι κυβερνήσεις που ακολούθησαν, τόσο της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, όσο και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ προεκλογικά αμφότερες διατράνωναν τη βούλησή τους να ξακαθαρίσει το θέμα της τεχνητής διόγκωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009, τα οποία με επίσημες καταγγελίες του τ. πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά και του νυν, κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλοιώθηκαν για να οδηγήσουν προαποφασισμένα και με προσωπική επιλογή του Γ. Παπανδρέου στο μηχανισμό στήριξης, μόλις ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας υιοθέτησαν τα στοιχεία που αλλοίωσε ο τ. πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου και εφάρμοσαν πολιτικές που στηρίχθηκαν, θεωρώντας πια ως δεδομένο, το πλασματικό, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, ποσοστό ελλείμματος στο 15,7% !!

Το θέμα, όμως πλέον έχει αναδειχθεί στον ελληνικό λαό, ο οποίος ζητάει την πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ!

Πρέπει, όμως να γίνει συνείδηση, τόσο στους σημερινούς, όσο και στους αυριανούς κυβερνήτες της Ελλάδας, ότι τίποτε, όσο σωστό και να είναι, δε θα έχει πλέον τη λαϊκή συναίνεση, από τη στιγμή που ο λαός είναι πεπεισμένος ότι προδόθηκε!

Και με αυτό το δεδομένο η χώρα είναι αδύνατο να κυβερνηθεί, αν δεν αποκατασταθεί η Δικαιοσύνη μέσω της αλήθειας- See more at: http://www.newdemocracy.gr/index.php/site/article/h-xwra-einai-adynato-na-kybernhthei-an-den-apokatastathei-h-dikaiosynh-mesw-ths-alhtheias#sthash.LX0eEQ4W.wniYb40G.dpuf
newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου