Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

Λέο Πατίστας-Μαρριέτα Χρουσαλά Πρωθυπουργικό ζεύγος;

Πρόκειται για ζεύγος φαινόμενο.Ομιλούμε για απλά παιδιά του λαού


Πρόκειται για ζεύγος φαινόμενο. Ομιλούμε για τα απλά παιδιά του λαού, τον εφοπλιστή Λέωντα Πατίστα και την κούκλα ....Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία σαγήνεψε τον νεαρό εφοπλιστή με τον οποίο πλέον έχουν αποκτήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Το μεγαλύτερο lifestyle ηλεκτρονικό περιοδικό το tamtam.news όλη αυτή την εβδομάδα μάς ενημέρωνε για τις κινήσεις του ζεύγους το οποίο πράγματι χαρακτηρίζει η απλότης και η αποφυγή κάθε πρόκλησης. Ισως η αιτία να βρίσκεται και στο γεγονός ότι είχαν υποστεί τα μύρια όσα εξαιτίας του γάμου στο “Αβέρωφ”.



O Λεό και η Μαριέττα θα μπορούσαν κάλλιστα να βάλουν ισχυρή υποψηφιότητα για μελλοντικό πρωθυπουργικό ζεύγος στην Ελλάδα.

Οταν η φυλή των εγχώριων κατσιαπλιάδων ψηφοφόρων απεγκλωβιστεί από τις ιδεοληπτικές εμμονές της που μάς οδήγησαν ως εδώ-μια τόσο όμορφη χώρα να βρίσκεται χρεοκοπημένη και αυτή την στιγμή να ξεκινάει η διαδικασία του μπιρ παρά ξεπουλήματος. Γι΄αυτό άλλωστε βρέθηκε εδώ ο Τζακ Λιου, γι΄αυτό έρχονται άνθρωποι των αγορών στο ΤΧΣ. Για το Μεγάλο Πλιάτσικο. Στο μέλλον όταν θάχουμε ξεμπερδέψει με τους κατσιαπλιάδες ψηφοφόρους και πολιτικούς ο Λέων και η Μαρριέτα θα μπορούσαν να είναι μια κάποια λύση.







Στο Πόρτο Χέλι λοιπόν-όπως μας πληροφορεί το tamtam.news– μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν πρόσφατα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, αποφεύοντας τα πολλά φώτα της δημοσίοτητας και τους paparazzi. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι το ζευγάρι ήρθε στην παραλία με αλουμινένιες συσκευασίες που περιείχαν φαγητό και έκαναν οτιδήποτε ώστε να «ανακατευθούν» με το πλήθος των λουομένων και να χαρούν ανέμελοι τα παιδιά τους. Μπράβο και στους δύο!



















Θαυμάζοντας προχθές μια ολοκαίρουρια φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά στο Instagram πραγματικά αναρωτιέσαι τι να έγινε με αυτό το κορίτσι. Η Μαριέττα ήταν και παραμένει μία από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ελλάδα και όσοι την έχουν δει από κοντά το ξέρουν.

Και να φανταστεί κανείς πως έχουν περάσει ήδη καμιά 15αριά χρόνια (λιγότερο…) από εκείνη τη χρονιά που το καλλίγραμμο κορίτσι από το Χαϊδάρι, με τα εκτυφλωτικά γαλαζοπράσινα μάτια, χαμογελούσε διάπλατα φορώντας το στέμμα της Σταρ Ελλάς.

Και ήδη μοιάζει σαν να έχει περάσει μια αιωνιότητα. Κυρίως επειδή η αριστούχος απόφοιτος της σχολής ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως γνήσιο αιλουροειδές, μοιάζει να έχει ζήσει πολλά. Και έχει…




Μετά από το πέρασμα της στην τηλεόραση, που είναι σίγουρο ότι δεν της δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες, η Μαριέττα έχει ήδη δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Λέων Πατίτσα, έχει δύο παιδιά και τους τελευταίους επτά μήνες μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, αφού από το περασμένο φθινόπωρο απέκτησε ένα νέο σπίτι στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι.

Παρόλα αυτά, η Μαριέττα δεν δείχνει να το βάζει κάτω, αθλείται καθημερινά, έχει δικό της blog και ποτέ δεν της έχει φύγει από το μυαλό η ιδέα να επιστρέψει στο γυαλί.



















courdisto portocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου