Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

Ο Μητσοτάκης διέδιδε τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών για να κρατά το μαντρί ενωμένο!

Posted by olympiada

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ την παράταξη κύριοι για μια θεσούλα στις λίστες.
Η ομολογία από συντάκτη εβδομαδιαίου εντύπου που είχε πρωτοσέλιδο την «αποκάλυψη» για τις πρόωρες εκλογές που ετοιμάζει ο Τσίπρας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πληροφορία προέρχεται ....
από το Μαξίμου. Η «πληροφορία» δεν ήταν από το Μαξίμου αλλά από στενό -συγγενικό εξ αγχιστείας μάλιστα – πρόσωπο που αναλαμβάνει της business του Μητσοτακέικου!
Όλα αυτά αποκαλύπτουν την φαρσοκωμωδία με τις «πρόωρες εκλογές σε έναν μήνα» που «αποκάλυπταν» έντυπα και ιστοσελιδες του μαύρου μετώπου από την εκλογή Μητσοτάκη και μετά, επικαλούμενα όλα «πηγές πλησίον του Αλέξη Τσίπρα»
Γιατί έστησε αυτή την φαρσοκωμωδία ο Μητσοτάκης; Για να κάνει δολιοφθορά στην κυβέρνηση; Μα φυσικά όχι, αφού μόνον χαχόλοι τον πίστευαν. Η σκοπιμότητα των διαρροών ήταν μια και μοναδική: Να κρατήσει το μαντρί ενωμένο, παρά τις άθλιες ενέργειες του με την υπεράσπιση όλων των υπόδικων για εθνικά εγκλήματα!
Επειδή οι τυχόν πρόωρες εκλογές θα γινόντουσαν με λιστα, όλα τα στελέχη και οι βουλευτές έσκυψαν το κεφάλι για να γίνουν αρεστοί στον ηγέτη – κλώνο μπας και τους βάλει στις λίστες. Από κοντά και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις που έκαναν τον Μητσοτάκη να φαντάζει «επόμενος πρωθυπουργός».
«Ας το βουλώσουμε λοιπόν για να μπούμε στην λιστα και την κυβερνηση και μετά βλέπουμε…» Αυτή ήταν η ντροπιαστική λογική των στελεχών της ΝΔ που έσκυψαν το κεφάλι στις αδιανόητες μεθοδεύσεις του ηγέτη – κλώνου. Ντροπή τους.
Τώρα που η φαρσοκωμωδία έλαβε τέλος, θα αρχίσει το πανηγύρι με ξαφνικές κρίσεις συνείδησης. Για την στηριξη στον Βγενοπουλο, τον Ψυχάρη, τον Αλαφούζο και καθε καρυδιάς καρύδι. Είναι όμως αργά. ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ την παράταξη κύριοι για μια θεσούλα στις λίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου