Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

Αυτός είναι ο «μεγάλος τιμονιέρης» Αντώνης Σαμαράς, που ο κύριος Ψυχάρης τον έχει εικόνισμα (κυριολεκτικά)

Posted by olympiada

Ο «μοναδικός» ηγέτης Αντώνης Σαμαράς άφησε και αυτός το ιστορικό του στίγμα. Τρία στίγματα για την ακρίβεια.
1. Ειναι ο ανθρωπος που με την συνεργασία Κόκκαλη – Αλαφούζου έριξε ...
την κυβερνηση του Κ. Μητσοτάκη. Το γιατι τον ανέχεται ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεγαλο μυστήριο. Άλλωστε, η πατροκτονία είναι κλασικό συστημα άσκησης εξουσίας χωρίς αρχές.
2. Είναι ο άνθρωπος που στηρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου μέσω της εκλογής του Κωστή Στεφανόπουλου δεν επέτρεψε στη ΝΔ και τον Μιλτιάδη Έβερτ να διεκδικήσουν την εξουσια και να απαλλάξουν τον τόπο απο το όνειδος του Κώστα Σημίτη. Γι’ αυτο ακομα και σημερα Σημίτης, Σαμαράς και οι δημοσιογραφικές τους κληρονομιές τύπου Πρετεντέρη, ειναι «αυγοτάραχο».
3. Ειναι ο άνθρωπος που οδήγησε την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη στο ιστορικό χαμηλό του 18,9% στην πρωτη του εκλογική αναμέτρηση ως αρχηγός. Από την εποχή ακόμα του Λαϊκού Κόμματος. Αυτό και μονον αρκεί για να τον στείλει στα τάρταρα της πολιτικής ιστορίας. Και που να μιλήσει ο Χριστοφοράκος για το «μικρό κόμμα» που τα πηρε από την Siemens.
Έτσι, ο μεγάλος αυτός ηγέτης υπάρχει μόνον στην καρδιά και τον τοίχο του κυρ Σταύρου…Ψυχάρη, εκεί στην Μιχαλακοπούλου. Ναι για όσους δεν το γνωρίζουν ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης έχει στο γραφείο του στην Μιχαλακοπούλου ως εικόνισμα την φωτογραφία του μαζί με το «μεγάλο τιμονιέρη» Αντώνη Σαμαρά. Άλλωστε έχουν και οι δύο τους, τους ίδιους καημούς και τις ίδιες ψευδαισθήσεις. Να γλιτώσουν της φυλακής τα σίδερα. Και ελπίζουν να τα καταφέρουν με στήριγμα τον κυρ Μπάμπη, τον κύριο Μπίρμπο, τον κύριο Ασημακόπυλο και τις κληρονομιές τους. Κούνια που τους κούναγε. Και τους χαιρετισμούς μας στον γνήσιο εκπρόσωπο του κυρίου Σαμαρά, κύριο Σταύρο Παπασταύρου.
ΥΓ: Αληθεια κύριε Σαμαρά, οργανώνετε την Ελλάδα για να επανέλθετε στα πράγματα με το τρίο στούτζες Αγγελάκα, Σταμάτη, Τσιρώνη; Με αυτους δεν θα επανέλθετε στα πράγματα, απλώς θα πουλάτε στους χαχόλους οπαδούς σας παραμύθια ότι θα γίνετε Ντόναλντ Τουσκ. Μάλλον θα γίνετε Ντόναλντ Ντάκ με τους τρεις οπαδούς σας να επαναφέρουν στην μνημη μας τον Χιουι, τον Λιούι και τον Ντιούι.
Καλό ταξίδι λοιπον κύριε Σαμαρά, στην πολιτική Ντίσνεϊλαντ των ονειρώξεων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου