Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Κανονικά από σήμερα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ


Υστερα από 12 ημέρες
Ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Μπήκε η μισθοδοσία Ιουλίου - Aπό τις 5 το πρωί "έπιασαν" ξανά το τιμόνι οι οδηγοί
Αναστολή της επίσχεσης εργασίας αποφάσισαν, σε έκτακτη γενική που πραγματοποιήθηκε ...χθες, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Aπό τις 5 το πρωί, ύστερα από 12 μέρες, "πιάνουν" τιμόνι οι οδηγοί, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

"Βρέθηκε ο τρόπος να μας βάλουν τη μισθοδοσία του μήνα Ιουλίου στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και αν και μας οφείλουν ακόμα Αύγουστο και Σεπτέμβριο, εμείς σε ένδειξη καλής θέλησης βγάζουμε τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης", υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, ωστόσο, ότι "τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα" και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις εξελίξεις που αφορούν τον οργανισμό συνολικά και προειδοποίησε ότι "αν κριθεί σκόπιμο θα προχωρήσουμε και πάλι σε κινητοποιήσεις".

Μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε γιατί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, δεν προχωρούσε στην κίνηση που έκανε σήμερα, βάζοντας τα λεφτά σε "ασφαλή" λογαριασμό του ΟΑΣΘ και επανέλαβε: "πρέπει να σταματήσει τα ψέματα και επιτέλους να μας πει ευθέως αυτό που έχει στο μυαλό του για τη λειτουργία του οργανισμού".

Ανακουφισμένος από την εξέλιξη δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης και τόνισε: "εύχομαι για αίσιο τέλος στα ζητήματα του οργανισμού συνολικά, στη συνάντηση της προσεχούς Παρασκευής στην Αθήνα, στη 1 μετά το μεσημέρι, όπου θα γίνει και με τη συμμετοχή στελεχών από τα υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων και Οικονομικών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου