Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΓΚΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Οι θέσεις είναι εκείνες που ανεβάζουν στην συνείδηση του κόσμου ένα κόμμα, μια παράταξη. Δεν μπορεί να ζει ο ψηφοφόρος με την ελπίδα ότι θα πέσει ο άθλιος αντίπαλός του. Θα πρέπει να αποδείξει, πριν, ότι αυτός είναι καλύτερος. Κι εκεί ο Κυριάκος, έχει αποτύχει παντελώς.
Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ο Κυριάκος είναι να τον κλαις... Δεν έχει το ανάστημα, που απαιτούν οι περιστάσεις, δεν είναι επικοινωνιακός, δεν εντυπωσιάζει, δεν θέλγει. Δεν έχει.....ο έρμος επιχειρήματα.

Σε πολιτικό επίπεδο, έχουμε μήνα Οκτώβριο και ακόμα αναμένουμε:

Πρώτον, την περιβόητη αλλαγή προσώπων στην Νέα Δημοκρατία, με έναν ανασχηματισμό αντιπολιτευτικό, που θα δώσει νέα πνοή και να δείξει ο Κυριάκος, ότι χει κατανοήσει το πρόβλημα. Κουβέντα
Δεύτερον. Περιμένουμε μήνα Οκτώβριο το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η μεγάλη παράταξη, πήγε στην Βουλή, υπενθυμίζουμε, για να κατακεραυνώσει το μνημόνιο, χωρίς δικό της πρόγραμμα και θέσεις. Πρωτοπορία παγκόσμια. Ακόμα περιμένουμε το οικονομικό πρόγραμμα.Ουσιαστικό και κυρίως συγκεκριμένο..

Κούλη, οι γκάγκα σε λίγο θα κατανοήσουν κι αυτοί το πρόβλημα. Δεν τους βαστάς με μακακίες μίσους εναντίον του Σύριζα, που όλο πέφτει κι όλο εδώ είναι...

Ξύπνα... Όσο μπορείς, τέλος πάντων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου