Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2017

ΣΑΛΟΣ για τη σχέση του Άδωνι με εφημερίδα που βγάζει τη «βρώμικη δουλειά» για τη ΝΔ





«Η εφημερίδα “Νεοδημοκράτης” δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου της ΝΔ σε ανακοίνωση... που δημοσίευσε την Τρίτη. Πόσο κοντά ή καλύτερα μακρυά βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την αλήθεια;

Με μια ολιγόλεπτη έρευνα στο διαδίκτυο, ο οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί τη χαοτική απόσταση της ανακοίνωσης από την αλήθεια, κρίνοντας τουλάχιστον από τη δραστηριότητα τόσο της εφημερίδας, όσο και ενός κορυφαίου θεσμικού παράγοντα της ΝΔ, όπως ο αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν χρειάζεται να ειπωθούν περισσότερα. Αρκούν ορισμένες από τις αμέτρητες αναρτήσεις και των δύο πλευρών, ώστε να μπορεί ο κάθε αναγνώστης που δεν έχει γνώση του θέματος, πως τελικά η περιβόητη «Συμφωνία Αλήθειας» είναι απλά είναι σχήμα λόγου και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική έννοια της λέξης «αλήθεια».

Η εφημερίδα που «δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ» ανταποδίδει το promotion. Φυσικά, μια τόσο καλή «προμότα» πρέπει πάντα να αναγνωρίζεται, κάτι που έκανε και με το παραπάνω η εφημερίδα, κάνοντας ακόμα και σχόλια που θα ζήλευε κάθε «γαλάζιο» troll, όπως θα δείτε παρακάτω. Όσο για τη δραστηριότητά της στην εσωκομματική κούρσα για τη διαδοχή Σαμαρά, είχε ξεκάθαρη τοποθέτηση, Άδωνις δαγκωτό!

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου