Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017

Υπέρτατος πειρασμός η Bryana Holly με τα καινούρια «Lurelly»!




BRYANA HOLLY
Διάσημη για το κορμί και τις σχέσεις της, παρά για τo modeling 

Η Bryana Holly είναι ένα αρκετά γνωστό μοντέλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που μάλιστα το φετινό καλοκαίρι απασχόλησε και τα ελληνικά media, καθώς πέρασε κάποιες από τις ημέρες των διακοπών της, μαζί με μια φίλη (ίσως και κάτι παραπάνω από… φίλη), στη Μύκονο. Η αλήθεια είναι ότι η φήμη που συνοδεύει το όνομα της δεν έχει να κάνει τόσο με τις δραστηριότητες της στο χώρο της μόδας όσο στη συνεχή παρουσία της στα tabloids, ΗΠΑ και Βρετανίας, για διάφορους λόγους.

Στο ξεκίνημα της καριέρας της, η Holly, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Orange County της Καλιφόρνια σε μια μικροαστική οικογένεια (ο πατέρας της εργαζόμενος στην Boeing και η μητέρα της δασκάλα), έγινε γνωστή εξαιτίας της σχέσης της με παίκτη τηλεοπτικού ριάλιτι, αργότερα εθεάθη σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με τον διάσημο pop star Justin Bieber, ενώ πολύ πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο στη Βρετανία για τη σχέση της με μέλος διάσημου pop συγκροτήματος, η οποία μάλιστα είχε άδοξο τέλος (φωτογραφίες του ζευγαριού διέρρευσαν στο internet).

Κατά τα άλλα, η Bryana, που είναι όντως μια όμορφη κοπέλα που ξέρει να ποζάρει στο φακό, έχει μια μέτρια καριέρα στο modeling, συμμετέχοντας κυρίως σε καμπάνιες εταιρειών μαγιό και εσωρούχων, καθώς και σε αλυσίδες καταστημάτων καθημερινής ένδυσης.
Απολαύστε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Holly για τη νέα καμπάνια της «Lurelly» και μια πρόσφατη φωτογράφιση της για το περιοδικό «C-Heads», με φωτογράφο την Lauren Engel.













































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου