Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2017

Αποκάλυψη: Πώς οι ΣαμαροΠασοκτζούδες Σπυράκη και Αραμπατζή έφαγαν τον Καραμανλικό μετριοπαθή Κασαπίδη.



Ποια ξένα καρτέλ στηρίζουν κατά της Ελληνικής αγροτικής πολιτικής;

Ακόμη μία επίθεση στον Κώστα Καραμανλή και παράλληλα ανάδειξη στελεχών που προέρχονται από το βαθύ και άρρωστο ΠΑΣΟΚ! Που αποσκοπεί η αποπομπή του πατριώτη... Κασαπίδη; Έχει κάποια σχέση αυτό με το ξεπούλημα της Ελληνικής φέτας;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από 14 μήνες περίπου στην προεδρία της μεταλλαγμένης ΝΔ προχώρησε στην πρώτη αποπομπή εν ενέργεια βουλευτή από το γαλάζιο οργανόγραμμα ενώ τον είχε ορίσει ο ίδιος.
Ο λόγος βέβαια για τον μετριοπαθή και ηθικό Γιώργο Κασαπίδη που απέσυρε από τον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και στην θέση του προώθησε την Φωτεινή Αραμπατζή πρώην σύζυγο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη.


Ο πρόεδρος Μητσοτάκης, στη Σημητική πλέον ΝΔ, μπορεί να είχε κάνει διαγραφές στελεχών όπως αυτή του σημερινού προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη, αλλά πρώτη φορά έτριξε τα δόντια σε βουλευτή του.

Οι λόγοι – της κίνησης αυτής έχουν ήδη αναπτυχθεί – αλλά πρέπει να ξεκαθαριστεί πως «το τράβηγμα του αυτιού» ή ακόμα και οι διαγραφές υψώνουν το ανάστημα του εκάστοτε αρχηγού ειδικά όταν πρόκειται για στελέχη της πρώτης γραμμής. Το έχει αποδείξει και το παρελθόν. Η αποπομπή όμως ενός μεσαίου στελέχους όπως ο Κασαπίδης που τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια είναι συνεπής στις απόψεις του ειδικά στα αγροτικά ζητήματα που γνωρίζει, δεν αρκεί από μόνη της.
Όλο το τριήμερο η αιφνιδιαστική υποχρεωτική παραίτηση Κασαπίδη ήταν το σημείο αναφοράς μεταξύ των γαλάζιων, βουλευτών και στελεχών που προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις προσθέσεις του αρχηγού τους και όλοι αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για μια επίθεση στον Κώστα Καραμανλή και τους μετριοπαθείς πολιτικούς και ταυτόχρονα ανάδειξη στελεχών που προέρχονται από το βαθύ και άρρωστο ΠΑΣΟΚ!

Εξάλλου όλο αυτό το διάστημα και άλλα γαλάζια στελέχη έχουν υποπέσει σε διαφορά φάλτσα αλλά απ’ ενάντιας το Μοσχάτο τους κάλυψε αφού επί το πλείστον πρόκειται για στελέχη που ανήκουν στο προεδρικό περιβάλλον Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου – Γεωργιάδη.


Από την άλλη πρέπει να σημειωθεί ότι η αντίθετη άποψη του Κασαπίδη για την συμφωνία με τον Καναδά για την φέτα που υπερψήφισαν οι γαλάζιοι ευρωβουλευτές με πρώτους την ΣαμαροΠασοκτζού Μαρία Σπυράκη και τον νεοφιλελεύθερο Γιώργο Κύρτσο αντανακλά και σε άλλους γαλάζιους βουλευτές που έχουν μεταφέρει ήδη τη διαφοροποίηση τους στην οδό Πειραιώς.

Το χάος στο κόμμα του Μητσοτάκη συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου