Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017

Γιατί ο Μητσοτάκης καλύπτει τον υιο του Γιάννου Παπαντωνίου;




ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να διατάσσει τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού Άμυνας, έπειτα από σχετικό αίτημα της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη που έγινε δεκτό.

Με την απόφαση του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών διατάσσει τη δέσμευση του σπιτιού του πρώην υπουργού στην Κηφισιά, του γραφείου του στο κέντρο της Αθήνας και κάθε εγχώριου τραπεζικού λογαριασμού του, της Συζύγου και του υιου του Νικήτα Παπαντωνίου στο πλαίσιο ερευνών της Δικαιοσύνης.

Κι ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση με δικαστικές εκκρεμότητες συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκης, παραιτήθηκε μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ο Νικήτας Παπαντωνίου έχει μια σιωπηλή κάλυψη. Η απάντηση της ΝΔ στο θέμα ήταν «όταν κρίνουμε ότι πρέπει να δώσουμε απάντηση, θα το κάνουμε».

Σημειώνουμε ότι ο Νικήτας Παπαντωνίου σχεδιάζει να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής στην Μαγνησία και μάλιστα προσθέτοντας και το όνομα της μητέρας του, του γένους Καρτάλη, δίνοντας μάλιστα συνεντεύξεις σε τοπικά κανάλια.

Ο Μητσοτάκης μπορεί να μην έχει καμιά επαφή με την κοινωνία και τους κανονικούς ανθρώπους, αλλά έχει πολύ καλή σχέση με τα τζάκια και τους διαφόρους αυλικούς κι εκεί ποντάρει. Σε περίπτωση που κυβερνήσει ο Μητσοτάκης, έχει και την πελατεία από τις γνωριμίες του ΠΑΣΟΚ εκείνης της περιόδου.

Η ΝΔ μπορεί να μην έχει κανονικούς ανθρώπους από την κοινωνία στα ψηφοδέλτια, αλλά σίγουρα θα είναι γεμάτη κληρονόμους με σίγουρους σταυρούς, από την εποχή της μεταπολίτευσης. Αυτό όμως σε επόμενο άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου