Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Τί ρωτάς Θανάση Μαυρίδη;(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

 
Προφανώς και δεν υπάρχει Πυρήνας Υποστηρικτών Σόιμπλε, διότι αν υπήρχε, θα ήσουν ο πρώτος που θα το γνώριζε, μιας και θα ήταν δικό σου δημιούργημα.

Καλά τα δημοσιογραφικά παιχνιδάκια, αλλά και μόνο το γεγονός ότι μ΄αυτά προσπαθείς να μας απαντήσεις, την ώρα μάλιστα που εμείς, ότι έχουμε να σου πούμε, στο λέμε ευθέως, δείχνει κάτι.
Τί φοβάσαι, να μην κάνεις μάγκες τους ''ασήμαντους'';
Αφού για να μας δεις, σηκώνεις κεφάλι.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε.
Ξέχνα την πολιτική καριέρα με τη Νέα Δημοκρατία.
Όσο γλύψιμο και να ρίξεις, δε......
Το θέμα με τον Γεωργίου, μπορεί να σε βολεύει και να θες να το περάσεις ως συνωμοσιολογία, αλλά πλέον γραφικοί, είναι οι δοσίλογοι οι οποίοι και επιμένουν να ισχυρίζονται πως δεν υφίσταται.
Και δεν ακούει άλλο αυτά που λένε τα Juke box και οι κουμπαράδες.


Υ.Γ. 1) Ζούμε και αναπνέουμε για την ώρα που θα σε δούμε να βγαίνεις στο μπαλκόνι του σπιτιού σου ή του γραφείου σου, έχοντας από κάτω ως ακροατές ένα πλήθος ανθρώπων που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, έχασαν σπίτια, δουλειές, περιουσίες, κόπους μιας ζωής, που βλέπουν τα παιδιά τους να λιποθυμούν από την πείνα και ΄συ να τους εξηγείς για την ευλογία των μνημονίων.

Υ.Γ.2) Τώρα που ναυαγεί η πολιτική σου καριέρα, σκέψου το ενδεχόμενο ν΄ασχοληθείς και με τον αθλητισμό.
Άλλωστε όπως μαθαίνουμε, ο γαλαντόμος Λούα-Λούα που τόσα πορτρέτα του έφτιαξες κατά το παρελθόν, ενδιαφέρεται να πάρει ποδοσφαιρική ομάδα. Οπότε, ίσως και να του φανείς χρήσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου