Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017

Πολυετής κάθειρξη σε 30χρονο από τη Θεσσαλονίκη που βίασε τη μητέρα του





Συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε έναν 30χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος βίασε την 58χρονη μητέρα του, πριν 9 μήνες, στη Θεσσαλονίκη.

Κρίθηκε ένοχος για βιασμό και για αιμομιξία και οδηγήθηκε ....στη φυλακή,καθώς η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το μεσημέρι της 7ης Οκτωβρίου 2016, ύστερα από καταγγελία της παθούσας στο Τμήμα Ασφαλείας Ανάληψης.


Σοκαρισμένη η μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς πως τη βίασε ο ίδιος της ο γιος. Μέσα σε λυγμούς στο δικαστήριο κατέθεσε όσα πέρασε λέγοντας ότι συγχωρεί τον γιo της και θέλει να επιστρέψει κοντά της.

Κατά την απολογία του ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν έγινε η πράξη και ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε.

«Είχα χωρίσει και ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ερωτική απογοήτευση με έκανε να μισώ τις γυναίκες», ανέφερε ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα ξημερώματα της 7ης Οκτωβρίου, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του και της ζήτησε να καθίσει μαζί του στο κρεβάτι.

Απαίτησε να τη φιλήσει και όταν αυτή τον ρώτησε «τι κάνεις παιδί μου;» εκείνος απάντησε «εγώ θα κάνω τη δουλειά μου». Η παθούσα τον απωθούσε και προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά ο 30χρονος προέβη σε ολοκληρωμένη συνουσία.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου