Τρίτη, Ιουλίου 18, 2017

ALERT!! Νέα εξέγερση μεταναστών στη Μόρια -Φωτιές, πετροπόλεμος & δακρυγόνα μέσα και έξω από το hotspot
ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


Πετροπόλεμος και δακρυγόνα - φωτιές σε καταλύμματα- Έσπασαν πάνω από 10 αυτοκίνητα
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου, αφού για μία ακόμα φορά έχουμε εξέγερση μεταναστών στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας...


Οι μετανάστες διαμαρτύρονται για μία ακόμα φορά για τον εγκλωβισμό τους στη Λέσβο – μερικοί βρίσκονται εκεί από τις 20 Μαρτίου 2016 – αλλά και για τις απελάσεις κάποιων από αυτούς στην Τουρκία.
Φωτογραφίες: Twitter /@lesboslegal

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν βάλει φωτιές μέσα και έξω από το Hotspot της Μόριας, ενώ δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς, αλλά ούτε και τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή εκεί, αλλά δεν μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση των εστιών της φωτιάς.Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς βοηθούν από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα Πετζετέλ.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν κλείσει το δρόμο με κάδους απορριμάτων τους οποίους καίνε, ενώ έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλά ΙΧ αυτοκίνητα.

Σε βίντεο που ανέβηκε λίγα λεπτά πριν στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρεται ότι φαίνονται αστυνομικοί ναπετούν πέτρες στους διαμαρτυρόμενους μέσα στο κέντρο κράτησης. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου