Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

Ποια είναι η μυστηριώδης «κόκκινη κυρία» του Πούτιν




Τα «σενάρια»
Το διαδίκτυο πήρε φωτιά με τις γυναίκες που έχουν ή - φέρεται να έχουν περάσει από το κρεβάτι του- να ντύνονται στο χρώμα της φωτιάς
"Φωτιές" στα social media άναψε η φωτογραφία που δείχνει... τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και πηγαίνει να ανοίξει την πόρτα σε μία γυναίκα που κάθεται στο πίσω κάθισμα της προεδρικής "Mercedes".

Η γυναίκα, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στην επίμαχη φωτογραφία,είναι ντυμένη στα κόκκινα,και φαίνεται να του ζητά να κλείσει την πόρτα. Ο Ρώσος πρόεδρος, από την πλευρά του, αντιδρά σαν να θέλει να κρύψει κάτι.Λίγες ώρες αργότερα, το διαδίκτυο πήρε φωτιά με τις γυναίκες που έχουν ή - φέρεται να έχουν περάσει από το κρεβάτι του- να ντύνονται στο χρώμα της φωτιάς.Υπάρχουν όμως και αυτοί που ισχυρίζονται ότι μπορεί να ήταν ένας άντρας στο κάθισμα που απλά κρατούσε μία κόκκινη τσάντα.

Μήπως είναι η Αλίνα Καμπάεβα, χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και κρυφή ερωμένη του που έχει απομονωθεί στο Σότσι; Μήπως η κυρία με τα κόκκινα ήταν η πρώην σύζυγός του, Λουντμίλα που επέστρεψε ξαφνικά στη ζωή του; Ή μήπως κάποια άλλη κυρία;

"Ποια να είναι αυτή η γυναίκα, η οποία δείχνει στον Ρώσο ηγέτη πως δεν πρέπει να αποκαλυφθεί;", είναι το ερώτημα της κάλπης που έστησε o διάσημος Ρώσος blogger, Νεζιγκάρ σε δημοσκόπηση στο "Telegram". Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βρετανικό δίκτυο BBC, στο τραπέζι "έπεσαν" και διάφορα άλλα ονόματα όπως της Ιβάνκα Τραμπ και μιας εκ των πρωταγωνιστριών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Game of Thrones".

Iδού τα αποτελέσματα της κάλπης: Για το 50% των χρηστών, η κυρία με τα κόκκινα είναι η κρυφή ερωμένη του Ρώσου προέδρου, Αλίνα Καμπάεβα,για το 23%, μέλος των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας, για το 20%, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, για το 5% ο ιερέας του Πούτιν,Τίκον Στρετένσκι και για το 3% η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Λουντμίλα. Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι που έσπευσαν να πουν ότι η κυρία με τα κόκκινα είναι η πιο διάσημη καλλίγραμμη κατάσκοπος στον κόσμο, Άννα Τσάπμαν,με την οποία φέρεται να είχε "ανάρμοστη σχέση ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου