Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ο Κυριάκος έστησε τους απολυμένους υπό το φόβο λιντσαρίσματος!



Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η εικόνα του αγαπητού, λαοπρόβλητου ηγέτη που προσπαθεί μάταια να παρουσιάσει ο… σκηνοθέτης της ΝΔ, απέχει παρασάγγας από τη σκληρή πραγματικότητα.
Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν την ντροπή από το νέο φιάσκο Μητσοτάκη και της παρέας του στη Νέα Δημοκρατία. Το προκαθορισμένο ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους απολυμένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων στην Καβάλα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ… αν και οι απολυμένοι περίμεναν τον… ακριβοθώρητο ηγέτη της αντιπολίτευσης για πολλή ώρα. Οι παρευρισκόμενοι εξοργίστηκαν όταν ενημερώθηκαν για το λόγο της ματαίωσης της επίσκεψης, καθώς η πρόφαση που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος ήταν κάτι παραπάνω από γελοία.
Το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Απολυμένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων είχε καθοριστεί για τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017 στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας κατόπιν μεσολάβησης του βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Νωρίτερα, στις 19:00 το απόγευμα είχε πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Σωματείου με περίπου 20 με 30 απολυμένους να παραμένουν στον χώρο. Λίγο πριν τις 21:00 κατέφθασε στο σημείο η Ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για να «επιθεωρήσει» τον χώρο.
Η ώρα περνούσε και ο Κυριάκος παρέμενε άφαντος.
Λίγο πριν τις 22:00 οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι «αν δεν αποχωρήσουν από το ΕΥΚ οι συγκεντρωμένοι απολυμένοι, ο πρόεδρος δεν έρχεται, αυτές είναι οι οδηγίες των ανδρών της Ασφάλειας»!
Οι απολυμένοι αποχώρησαν λίγο αργότερα και στο χώρο παρέμειναν μόνο ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Σωματείου.
Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ενημερώθηκαν ότι «τελικά ο Πρόεδρος δε θα έρθει». Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους…

infiltr8or

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου