Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Καθηγητής πρωταγωνιστεί και λέει ότι η Ελλάδα είναι…κομμουνιστική χώρα με επιχειρήματα Σώρρα…Για γέλια




απαλλοτριωμένο από το FB του Κ.Λ.και λίγο εκλαϊκευμένο


Αυτός ο «Σωρρας του Μητσοτάκη» τώρα είναι καθηγητής πανεπιστημίου και «πληρώνεται απο τους φόρους μας» όπως λένε οι αντικρατιστές (μόνο για τις καθαρίστριες και τους άλλους) για να γράφει σε κάτι σάιτ που πουλάνε σανό και σημιτισμό οτι η Ελλάδα έχει κομμουνισμό.

Λες και το βασικό χαρακτηριστικό μιας κομμουνιστικής χώρας είναι η χαμηλή θέση στην «ανακάλυψη» μιας μαλακίας που λέγεται «δείκτης οικονομικής ελευθερίας»

Μια ανοησία που χρησιμοποιούν μόνο οι φιλελέδες για να διανθίσουν με λίγα «αντικειμενικά στατιστικά» τις ιδεοληψίες τους, εδώ ο Σώρρας τουλάχιστον τα έλεγε στα ίσα



Ενδεικτικά να αναφέρω οτι ένα απ τα δέκα που μετράει εντελώς αυθαίρετα αυτή η μπαρούφα-δείκτης είναι οι δημόσιες δαπάνες και το σημείο αναφοράς ειναι -το 0 (δηλαδή να έχει μια χώρα μηδενικές δαπάνες), ενώ αν ένα κράτος ξοδεύει περισσότερα απο το 58% του ΑΕΠ του τότε το σκορ του στο συγκεκριμένο στοιχείο είναι μηδέν.

Τα ιδια ισχύουν και για το fiscal freedom που σχετίζεται με τη φορολόγηση.

Με 100 σκοράρει το κράτος με 0 φόρους. Μεθοδολογικά ο δείκτης αυτός είναι για τα πανηγύρια. Όπως κι ο συγκεκριμένος ως ακαδημαϊκός δηλαδή!

Εν τω μεταξυ το σκορ της Ελλαδας στο δεικτη οικονομικης ελευθεριας μειωνεται με την εφαρμογη των μνημονιων! Που είναι κατεξοχήν νεοφιλελεύθερα και μάλιστα από τα ινδάλματα του καθηγητη Τομσεν, Σοιμπλε και Λαγκαρντ! Τι συμβαινει; γιναμε πιο κομμουνιστικη χωρα μηπως; Έφεραν τα μνημονια τον κομμουνισμο; Ή τα φορομπηχτικα μετρα των θεσμών σε συνδυασμο με τη συρρικνωση του ΑΕΠ που προκαλεσαν οι υφεσιακες μεταρρυθμισεις ανεδειξαν τη γελοιοτητα του συγκεκριμενου δεικτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου